PROMO

Destinacija koja nudi baš sve za početak jesenske sezone

STOP SHOP
17.09.2024.
u 12:37

STOP SHOP Čakovec slavi prvi rođendan uz bogat program za cijelu obitelj!

S dolaskom jeseni, svi se vraćamo u užurbanu rutinu nakon opuštajućeg ljeta. Dok dani postaju kraći i hladniji, a lišće prelazi u zlatne nijanse, razmišljamo o obnavljanju garderobe toplim komadima i pripremi doma za udobne jesenske večeri. Važno je imati pouzdano mjesto gdje možete obaviti sve što vam je potrebno – brzo, povoljno i na jednom mjestu. STOP SHOP Čakovec već godinu dana uspješno ispunjava te potrebe, nudeći lokalnoj zajednici širok izbor trgovina s raznovrsnim proizvodima za cijelu obitelj. Od svog otvorenja prošlog rujna postao je ključna destinacija za obiteljsku kupovinu, stoga ovogodišnji početak jeseni u Čakovcu donosi još jedan razlog za slavlje: prvi rođendan STOP SHOP-a!

Nezaboravna zabava za cijelu obitelj uz bogat program i posebne ponude

U subotu, 21. rujna, STOP SHOP Čakovec otvara svoja vrata za nezaboravnu proslavu rođendana. Povodom ove posebne prigode, pripremljen je bogat program koji uključuje popuste, zabavne aktivnosti i iznenađenja za cijelu obitelj. Posjetitelji mogu očekivati slatke rođendanske poslastice, bogate ponude zakupaca, specijalne aktivnosti koje će razveseliti sve generacije i uljepšati početak jeseni.

Dok roditelji istražuju posebne jesenske ponude ili uživaju u toplom čaju ili kavi, najmlađi će se okušati u prigodnoj rođendanskoj igri. Naime, očekuje ih veliko natjecanje u puhanju svjećica, a najsretniji sudionik osvojit će vrijednu nagradu. Rođendanski program osmišljen je kako bi zahvalio vjernim posjetiteljima na podršci tijekom prve godine uspješnog poslovanja čakovečke shopping destinacije.

Godina dana uspješnog poslovanja u Čakovcu

U godinu dana poslovanja, STOP SHOP Čakovec postao je nezaobilazna destinacija za kupovinu, zahvaljujući širokoj ponudi popularnih brendova poput KiK, Sinsay, dm, Plodine, ZOOCITY i brojnih drugih. Ovaj retail park uspješno je odgovorio na potrebe lokalne zajednice, pružajući raznovrsnu ponudu od odjeće i obuće, preko kućnih potrepština i kozmetike, pa sve do prehrambenih proizvoda i opreme za kućne ljubimce. Osim bogate ponude trgovina, STOP SHOP osigurava i ugodan ambijent za obiteljsku kupovinu uz prostran parking s preko 300 parkirnih mjesta, besplatan Wi-Fi te prostor za odmor u caffe baru Restart.

Foto: STOP SHOP

Omiljena destinacija za obiteljsku kupovinu

STOP SHOP Čakovec dio je međunarodnog lanca maloprodajnih parkova koji se diljem Hrvatske profilirao kao idealno mjesto za praktičnu kupovinu u ugodnom okruženju. Specijaliziran za manja urbana područja, nudi kvalitetne i pristupačne proizvode kroz kombinaciju nacionalnih i međunarodnih brendova. Uz Čakovec, STOP SHOP maloprodajni parkovi nalaze se na još 14 lokacija diljem Hrvatske, uključujući Našice, Valpovo, Osijek, Ludbreg, Kaštel Sućurac, Veliku Goricu, Gospić, Daruvar, Vinkovce, Labin, Pazin, Đakovo, Vukovar i Dugo Selo. S naglaskom na pružanje raznovrsne i pristupačne ponude za lokalne zajednice, STOP SHOP nastavlja razvijati svoj poslovni model i širiti svoju prisutnost u manjim gradovima.

Pridružite nam se 21. rujna u Ulici 34. inženjerijske bojne 2 i proslavite s nama prvi rođendan uz nevjerojatne ponude i zabavne aktivnosti. Ne propustite priliku za izvrstan početak jeseni i nezaboravno iskustvo s obitelji!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije