iznajmili brod

Detalji požara na brodu kod Biograda: Četvero Slovenaca teško ozlijeđeno, eksplodirao akumulator

Tribunj: Pomorska policija u ophodnji kod Tribunja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
15.07.2024.
u 18:09

U cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja u tijeku su daljnja policijska postupanja, a o događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo u Zadru

Uslijed nastale smjese zapaljivih para te iskrenja na električnim instalacijama u prostoru akumulatora došlo je do eksplozije i požara na plovilu prije tri dana u moru ispred Biograda. Rezultat je to očevida na plovilu dugom šest metara kojeg je iznajmilo sedam državljana Slovenije.

- Dvojici državljana Slovenije u dobi od 42 i 55 godina, koji su prevezeni u zadarsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći, utvrđene su teške tjelesne ozljede te su zadržani na daljnjem liječenju. Liječnička pomoć u zadarskoj bolnici pružena je i ostalim sudionicima događaja te su na daljnjem liječenju zadržane i dvije slovenske državljanke u dobi od 44 i 20 godina, kojima su utvrđene teže tjelesne ozljede.

Uslijed požara na brodu su nastala veća oštećenja te će materijalna šteta biti naknadno utvrđena. U cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja u tijeku su daljnja policijska postupanja, a o događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo u Zadru - izvjestili su iz zadarske bolnice. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije