Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN U BOŠNJACIMA

FOTO Ovo je bunar u kojem je pronađeno tijelo: Ubojica i ubijeni imaju isto prezime, a dan ranije zajedno su pili

Foto: Branimir Bradarić
1/2
19.06.2024.
u 13:57

Strašno je ovo i sve nas je vijest o jednom tako svirepom ubojstvu šokirala, ispričao nam je jedan mještanin Bošnjaka u kojem je došlo do teškog ubojstva

Mještani Bošnjaka u šoku su poslije saznanja kako se u njihovu selu dogodilo takvo svirepo ubojstvo kakvo ne pamte ni najstariji mještani. Prema riječima mještana, I. K. (30) svirepo je ubio M. K. (48). I ubijeni, ali i osoba koja se sumnjiči za ubojstvo, imaju isto prezime ali, kako navode susjedi, nisu bili obiteljski povezani.

– Znao sam i ubijenoga, a znam i ubojicu. Oni su živjeli u istoj ulici i udaljeni su samo nekoliko kuća. Bošnjaci su malo selo i normalno je da se svi međusobno znamo. Obojica su dan prije ubojstva pila zajedno u selu. Ljudi su ih vidjeli zajedno u kafiću. Poslije su otišli zajedno kući, ali ne znam zna li itko što se dogodilo u međuvremenu i zašto se sve ovo dogodilo. Strašno je ovo i sve nas je vijest o tako svirepom ubojstvu šokirala – kaže nam jedan od mještana Bošnjaka.

Za ubijenoga kaže kako je jedno vrijeme živio u Zagrebu, odakle se prije nekoliko godina vratio. Misli i da ima brak iza sebe i jedno dijete. Nije imao stalno zaposlenje nego je radio u šumi i za nadnicu. I. K., koji je uhićen zbog ubojstva, poznat je po nadimku Grobar. Naime, nekada mu je otac radio kao grobar u selu pa je dobio takav nadimak. Ni on nije imao stalni posao nego je radio u šumi i s drvima.

– On je odmalena bio problem. Pao je nekoliko razreda u školi. Mislim da je imao i problema s alkoholom. Nikada nije puno pričao nego je uvijek bio nekako šutljiv te nisi znao što misli o tebi. Ipak, i pored toga nikada ne bih mogao ni pomisliti da je spreman počiniti ovako svirepo ubojstvo, baciti tijelo u bunar i gotovo tri tjedna šutjeti o tome – kaže nam naš sugovornik.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
19:34 19.06.2024.

Alkohol, droga za sirotinju. Polako uništava mozak i razum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije