Domjenak veleposlanice

Diplomati uživali u delicijama alžirske kuhinje

Alžir
Foto: Hassan Haidar Diab
1/11
07.11.2013.
u 10:57

Uz tradicionalno izvorno alžirsko vino te alžirsku kuhinju, kus kus, pečenu janjetinu i slično, gosti su mogli uživati i u tradicionalnoj alžirskoj izvornoj glazbi.

U povodu obilježavanja Dana ustanka u Alžiru, veleposlanica te sjevernoafričke zemlje u Hrvatskoj Farida Aïouaze u hotelu Westin priredila je domjenak. Uz diplomatski zbor u Hrvatskoj nazočni su bili potpredsjednik Sabora Nenad Stazić, savjetnik bivšeg predsjednika Stjepana Mesića Budimir Lončar, predsjednik Nacionalne zajednice Arapa u Hrvatskoj Samer Younis, mnogi iz Arapske zajednice te brojne poznate osobe iz javnog i političkog života u Hrvatskoj.

Uz tradicionalno izvorno alžirsko vino te alžirsku kuhinju, kus kus, pečenu janjetinu i slično, gosti su mogli uživati i u tradicionalnoj alžirskoj izvornoj glazbi.

>> Abeceda izraelske kuhinje: Znate li što je humus, shakshouk ili lafa?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije