Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ISTRAŽUJE

Djeca pojela perece pa završila na hitnoj u KBC-u Split: 'Dobro su, nema nikakvih oštećenja'

Split: Klini?ki bolni?ki centar Firule
Miranda Cikotic/PIXSELL
19.04.2024.
u 10:53

Dok u splitskoj bolnici doznajemo kako su djeca dobro, u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj potvrdili su nam da im je prijavljen ovaj slučaj

Dvoje djece, staro sedam i dvije godine, zaprimljeno je u četvrtak na hitni prijam Klinike za dječje bolesti splitskog KBC-a. Žalili su se na peckanje u ustima nakon konzumacije hrane. U splitskoj bolnici doznajemo da su djeca dobro.

"Nema dokazanih korozivnih oštećenja u usnoj šupljini. Nakon opservacije od 24 sata, bit će otpuštena kući", izvijestila nas je Kristina Bitanga, glasnogovornica KBC-a Split. U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj potvrdili su nam kako im je ovaj slučaj prijavljen.

"Jučer je u pratnji roditelja u bolnicu dovedeno dvoje djece. Žalila su se na bol u predjelu grla, a nakon pružene liječniče pomoći utvrđena im je akutna upala grla", kaže glasnogovornik Jerko Kurevija i naglašava kako je, s obzirom na navode o prethodnom konzumiranju prehrambenog proizvoda, on izuzet.

"O događaju smo obavijestili sanitarnu inspekciju Državnog inspektorata kako bi poduzela mjere radnje iz nadležnosti i provela inspekcijski nadzor. Također ćemo o utvrđenim činjenicama obavijestiti i nadležno državno odvjetništvo", poručuju iz policije. Navodno su djeca jela perece.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Što Hrvati kažu na rezultate izbora? 'Jako razočaravajuće za mene', 'Super je što je izlaznost bila velika'

Ključne riječi

Komentara 1

T2
T2T3
11:25 19.04.2024.

Od pereca rastu djeca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije