NIJE ZADOBIO TEŠKE OZLJEDE

Dječak pao s visine od tri metra: Vrata popustila i pala na njega, helikopterom prebačen u KBC Zagreb

Zagreb:  Helikopter Hitne medicinske službe u RH nakon probnog leta sletio na helidrom KB Dubrava
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
09.09.2024.
u 10:25

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće

U mjestu Parag u Međimurskoj županiji, jučer nešto poslije 18 sati, dogodila se nesreća u kojoj je dječak pao s visine od oko tri metra na travnatu površinu dvorišta kuće u izgradnji, priopćila je Policijska uprava međimurska.

Prema dosadašnjim saznanjima iz provedenog kriminalističkog istraživanja i očevida, dječak se popeo vanjskim, neograđenim stepeništem bez rukohvata i ograde na kat kuće te pokušao otvoriti PVC ulazna vrata. Iz neutvrđenih razloga vrata su popustila i zajedno s dovratnikom pala na dvorište, povukavši dječaka sa sobom.

Ozlijeđenog dječaka helikopterska hitna medicinska služba hitno je prevezla u Klinički bolnički centar Zagreb, gdje je utvrđeno da, srećom, nije zadobio ozljede opasne po život. Međutim, zbog predostrožnosti, zadržan je na Odjelu dječje kirurgije. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije