'NE ZNAMO KOME VJEROVATI'

Djed nestale Danke u šoku: 'Poruka oca osumnjičenog daje nam nadu da je Danka još uvijek živa'

Danka Ilić
Foto: Društvene mreže/MUP Srbije
1/5
05.08.2024.
u 18:28

Tužiteljstvo trenutno analizira rezultate DNA i GPS vještačenja. Do sada je ispitano oko 25 svjedoka, pretražena i vještačena tri automobila, a Dankino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Djed Danke Ilić, Milan, srpskim je medijima rekao kako, baš kao i Dankini roditelji, sumnja u to da je djevojčica nestala ili da je mrtva već da je istina nešto sasvim treće.  Danka je nestala 26. ožujka, a glavni osumnjičeni za njen nestanak i moguće ubojstvo su Dejan Dragijević i Srđan Janković. Ako do rujna ne budu prikupljeni konkretni dokazi protiv njih, mogli bi biti pušteni na slobodu.

Milan, djed Dankin, izrazio je veliko razočaranje i sumnju u dosad pružene informacije."Ne znamo što misliti i sumnjamo u sve što nam je rečeno, jer se čini da dokaza nema. Počeo sam se nadati da je Danka još uvijek negdje i da je živa. Želio bih vjerovati da su je možda predali nekome, a ne ubili."

Povod dodatnoj sumnji je bila objava na profilu za koji se tvrdi da pripada Radoslavu Dragijeviću, Dejanovom ocu, u kojoj je napisano da je unuka navodno u Düsseldorfu u Njemačkoj. Milan također navodi da policija redovito obavještava Dankine roditelje o napretku istrage, ali oni više ne znaju kome vjerovati, piše Kurir.rs.

VEZANI ČLANCI: 

"Prvo su priznali da su je ubili, pa zatim rekli da nisu. Imali smo izvještaj da su u vrijeme nestanka bili u vozilu ispred kuće u Banjskom, a sada saznajemo da njihovi odvjetnici tvrde da Ivana (Dankina majka) tog dana uopće nije bila u Banjskom Polju, te da slika koju je snaha dala medijima može biti stara", rekao je Milan.

Milan je dodao da se Ivana i Miloš, usprkos teškoj situaciji, drže dobro. Ivana je nedavno rodila i ona i beba su dobro, dok je Miloš zaokupljen poslom. "S obzirom na okolnosti, dobro se drže. I oni sada sumnjaju u sve... Volio bih da mi je unuka živa i da je dobro", rekao je Milan. Tužiteljstvo trenutno analizira rezultate DNA i GPS vještačenja. Do sada je ispitano oko 25 svjedoka, pretražena i vještačena tri automobila, a Dankino tijelo još uvijek nije pronađeno.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

LE
LeXXus
21:05 05.08.2024.

Zbog cega bi nas to zanimalo?

Avatar CUBE
CUBE
01:53 06.08.2024.

Djed Milan se brine a baba se češlja

IS
isuskris3
20:26 05.08.2024.

BMK

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije