'stvarno smo dotakli dno'

Djetetu iz Splita ukrali invalidska kolica: 'Cijela se tresem, ne može se kretati bez njih'

Ukradena kolica u Splitu
screenshot/Facebook
16.07.2024.
u 11:41

Srećom, jedna žena velikog srca ponudila je zamjenska kolica. "Hvala predivnoj ženi Dajani Pavlinović koja nam je poklonila kolica. Naravno, još se nadamo da će se naša naći", poručila je Splićanka.

Jedna majka iz Splita objavila je apel u ponedjeljak tražeći pomoć u pronalasku invalidskih kolica za dijete. Netko ih je, naime, ukrao iz haustora u Kninskoj ulici u centru Splita, a dijete se, kako je majka naglasila, bez njih ne može kretati. "Molim vas ako je netko vidio ova kolica na području grada, da mi javi, jer nam je netko ukrao iz haustora invalidska kolica za dijete", piše razočarana majka.

Srećom, jedna žena velikog srca ponudila je zamjenska kolica. "Hvala predivnoj ženi Dajani Pavlinović koja nam je poklonila kolica. Naravno, još se nadamo da će se naša naći", poručila je Splićanka Neda, koju su u komentarima podržali brojni sumještani.

"Je li moguće? Stvarno smo kao vrsta dotakli dno", pitala je jedna komentatorica, na što joj je majka dječaka odgovorila: "Nemoj mi ništa govorit, cijela se tresem, ne mogu sebi doći." I drugi su šokirani postupkom nepoznatog lopova. "Dno dna, ovo je za nepovjerovati", "Koji bjednik, nevjerojatno", nižu se komentari.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Povez preko uha i šake u zraku: Pogledajte atmosferu na Trumpovom prvom pojavljivanju u javnosti nakon pucnjave

Ukradena kolica u Splitu
1/70

Komentara 1

JA
Jatiser
13:38 16.07.2024.

Hdz. Tko bi drugi ukrao....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije