RAZOTKRILA IH POLICIJA

Djevojka bez vozačke zabila se u stup. Buduća svekrva lagala za nju, no zaboravile su na jednu stvar

Prometna policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
20.10.2021.
u 17:41

Na raspravi svjedočio je policajac koji je tog dana vodio očevid na mjestu nesreće.

Odnosi između snaha i svekrva su česta meta šala, a jedna 19-godišnja iz Sesveta može se slobodno pohvaliti kako je njezina buduća svekrva lagala za nju kako bi je spasila prekršajnog postupka

Iako ona nikad nije polagala vozački, 19-godišnjakinja je vozila obitelj u shopping centar pa se automobilom na parkiralištu zabila u stup prometnog znaka te ga srušila. Vlasnica automobila i buduća svekrva tvrdila je policiji kako je ona vozila kako bi spasila vozačicu od prekršajnog postupku, no zaboravili su na jednu stvar, piše Danica.hr. 

U presudi se navodi da se djevojka s prebivalištem u Sesvetama lani u travnju oko 19.30 sati na parkiralištu trgovačkog centra u Slavonskom Brodu zabila u stup, a vozila je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima. Proglašena je krivom i osuđena na 10.000 kuna, 600 kuna troškova i 3 mjeseca bez vozačke ako i kad položi.

Ona se četiri puta nije odazvala na pozive suda, niti je iznijela pisanu obranu, te joj je suđeno u odsutnosti. Na raspravi svjedočio je policajac koji je tog dana vodio očevid na mjestu nesreće.

“Tamo sam zatekao pet osoba kod automobila koji je udario u prometni znak. Natašina buduća svekrva, koja je inače vlasnica punta, a i ostali, pokušali su nas obmanuti tvrdnjom da vozilom nije upravljala snaha, već svekrva koja ima vozačku. 

No, zaštitar otkrio nam je da postoji snimka prometne nesreće koju je zabilježila njihova nadzorna kamera. Pregledom snimke jasno se vidjelo da u trenutku naleta vozila na prometni znak istim upravlja Nataša jer je ona nakon nesreće iz automobila izašla s mjesta vozača, a s mjesta suvozača svekrva.

Sa zadnjeg sjedišta izašle su još tri osobe. Imamo i službeni dokaz, videozapis, odnosno snimku nesreće koju smo tom prilikom izuzeli sa zapisa kamere ”, zaključio je policajac, prenosi Danica.hr

VIDEO: COVID pozitivan pobjegao s kisika u zagrebačkoj Zaraznoj bolnici: Nađen mrtav kod Samobora

Komentara 4

LI
liliZG
19:20 20.10.2021.

Sesvete.... to je ta posebna ekipa tam

TO
TORQUEMADA
10:39 23.10.2021.

Možda bi tu trebalo penalizirati i laganje organima reda, što se može razumjeti kad je riječ o ubojicama, no na ovim razinama treba ipak još uvijek i odgojno djelovati. Svekrvi svaka čast, nadam se da joj snaha to nikada neće zaboraviti!

ŠĆ
šćtrlj
19:22 20.10.2021.

zabijanje u stup obično završi s težim poslijedicama od 10.000 kuna, tako da snaha i svekrva trebaju biti sretne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije