ogromna šteta za stranku

Donosimo detalje burne četverosatne sjednice: Kako je Gotovac izbačen iz SDP-a

13.09.2022.
u 23:17

No više članova vodstva SDP-a tvrdi kako je do Grbina došla informacija da je Gotovac, osim što je mimo znanja šefa odlučio razvrgnuti koaliciju s Možemo u Zagrebu, kazao gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću kako nitko od zastupnika u Gradskoj skupštini neće glasati za novo zaduženje grada koje je u ponedjeljak bilo na dnevnom redu Skupštine ako se s mjesta šefa Skupštine ne smijenio SDP-ov Joško Klisović.

Ključne riječi

Komentara 17

KO
koraknaprijed
02:35 14.09.2022.

I to je ta alternatives koja bi vodila drzavu???

JZ
Joža-Zg
00:03 14.09.2022.

Kakva drama....

BA
banini
07:27 14.09.2022.

Gotovac je platio cijenu nemoći SDP, a pogotovo nesposobnost i nepopularnost Peđe Grbina. On je morao očuvati koaliciju s Možemo, jer bez njih na parlamentarnim izborima nema šta tražiti. Dakle SDP Peđe Grbina je ovisnik o Možemo da bi eventualno ostao parlamentarna stranka. Dok taj volina (boškarin), da je on jedan od glavnih uzročnika SDP-eoveog konstantnog propadanja i nepopularnosti. Rješenje problema ju njegov odlazak, no on to ne želi vidjeti i akceptirati. Zabiti će zadnji čavao u lijes SDP-ea, a i Možemo će ga kad tad otresti i to bez jebemti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?