Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUČNE SCENE NA MARKOVU TRGU

Liječnici o stanju muškarca koji se zapalio pred Vladom: 'Zaprimljen je u Traumatološku bolnicu'

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Muškarac se zapalio na Markovom trgu ispred zgrade Vlade
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
11.06.2024.
u 10:42

Oko 9:30 na Markovu trgu nepoznati muškarac se polio benzinom i zapalio. Muškarac je navodno u rastrojenom stanju došao pred zgradu Vlade RH na Gornjem gradu i počeo se polijevati zapaljivom tekućinom.

Ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice dr. Davor Vagić potvrdio je za Večernji list kako je u Kliniku za traumatologiju zaprimljen muškarac koji se zapalio. Kako je ravnatelj potvrdio, pacijent je u bolnicu zaprimljen u jako teškom stanju i nalazi se pod mjerama intenzivnog liječenja.

Podsjetimo, oko 9:30 na Markovu trgu nepoznati muškarac polio se benzinom i zapalio. Muškarac je navodno u rastrojenom stanju došao pred zgradu Vlade RH na Gornjem Gradu i počeo se polijevati zapaljivom tekućinom. Dok su zaštitari došli do njega, već se zapalio. Do dolaska hitne pomoći bio je živ, ali u teškom stanju. Prebačen je u Traumatološku kliniku u Draškovićevu, gdje se liječnici bore za njegov život. 

Ispred Vlade, gdje se zapalio muškarac, došao je i premijer Andrej Plenković, koji je bio vidno šokiran. Iz PU zagrebačke potvrdili su da su dobili dojavu o događaju u 9:37. Policija je trakom zatvorila prilaz, ne puštaju nikoga, ostavljen je samo mali prolaz za zaposlenike i stanare.

Tijek događaja iz minute u minutu pratite OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. 

U sklopu KBC-a Zagreb djeluje CENTAR ZA KRIZNA STANJA I PREVENCIJU SUICIDA, gdje se može doći bez najave i uputnice između 8 i 20 sati ili nazvati telefonom 01 2376 470 od 0 do 24 sata.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Muškarac se zapalio na Markovom trgu ispred zgrade Vlade
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije