ČUVAR TEŽE OZLIJEĐEN

Drama kod Šibenika: Pijan pokušao ubiti zaštitara pa šakom udario policajca jer nije dobio piće

Zagreb: Policajci u ophodnji
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
26.09.2024.
u 10:47

Ozlijeđeni čuvar prevezen je u Opću bolnicu u Šibeniku gdje su mu utvrđene teške ozljede, dok je policajac zadobio lakše ozljede.

Policijski službenici proveli su istragu nad 62-godišnjim muškarcem, osumnjičenim za pokušaj ubojstva i prisilu prema službenoj osobi. Incident se dogodio 23. rujna oko 23:20 sati na terasi ugostiteljskog objekta u ulici kralja Tomislava u Šibeniku, kada je osumnjičeni, pod utjecajem alkohola (2,17 promila), glasno vikao i zahtijevao piće.

Nakon što mu je 70-godišnji noćni čuvar prišao kako bi spriječio daljnje narušavanje reda, 62-godišnjak je razbio čašu i njome teže ozlijedio čuvara. Ubrzo je intervenirala policija, a tijekom pokušaja zaustavljanja osumnjičenog, on je udario policajca šakom u glavu.

Policajci su brzo upotrijebili sredstva prisile kako bi spriječili daljnji napad i priveli osumnjičenog. Ozlijeđeni čuvar prevezen je u Opću bolnicu u Šibeniku gdje su mu utvrđene teške ozljede, dok je policajac zadobio lakše ozljede. Kriminalističkom istragom potvrđeno je da je 62-godišnjak počinio kaznena djela pokušaj ubojstva i prisile prema službenoj osobi, te je 25. rujna predan pritvorskom nadzorniku.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Vikendaško naselje kod Batine potpuno poplavljeno: Područje odsječeno, a vodostaj Dunava i dalje raste

Zagreb: Policajci u ophodnji
1/21
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije