SPAŠEN NAKON POLA SATA

Drama u ljetovalištu: Dječaka iz Srbije na gumenom čamcu otpuhao vjetar dva kilometra od obale

Boat with 400 migrants adrift between Greece and Malta
GIACOMO ZORZI/SEA-WATCH/REUTERS
26.06.2023.
u 11:28

Dječaka je nakon 30 minuta agonije spasio muškarac na Jet Skiju koji ga je dovukao do obale

Prava drama odvijala se jučer u poznatom grčkom ljetovalištu Hanioti gdje je vjetar odnio više od dva kilometra dvogodišnjeg dječaka koji je bio u gumenom čamcu na moru. 

Naime, prije dvije godine u istom ljetovalištu morske struje od obale su odnjele trogodišnju djevojčicu koja je bila na gumenom jednogogu, a tada ju je spasila posada sa trajekta. 

Jučer je prema dječaku plivalo nekoliko osoba, uključujući i oca dječaka, no vjetar ga je prebzo nosio. 

VEZANI ČLANCI: 

- Odvijala se prava drama jedno 20-30 minuta - ispričali su svjedoci događaja, objavljeno je na Facebok stranci Nikana.gr. 

Dječaka je nakon 30 minuta agonije spasio muškarac na Jet Skiju koji ga je dovukao do obale. Dvogodiđnjak je na kraju živ i zdrav vraćen roditeljima, a policija je apelirala na roditelje da pripaze na djecu i da ih nikako ne ostavljaju same i bez nadzora na plažama i u moru.

VIDEO Dječak (4) se izgubio u šumi, trenutak kad su ga pronašli nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Ključne riječi

Komentara 8

RS
rasta sev
14:36 26.06.2023.

Ovi napuhanci koji se naveliko prodaju velika su opasnost za djecu i nepažljive roditelje jer i lagani vjetrić ih brzo otpuše prema otvorenom moru iz naoko mirne plaže u zaljevu.

RS
rasta sev
14:39 26.06.2023.

Staviti dvogodišnjaka u gumeni čamčić i ostaviti u moru bez stalnog neposrednog nadzora je nedopustivo.

Avatar Bujna Plavuša
Bujna Plavuša
15:06 26.06.2023.

Srce malo slatko, na sreću spašeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije