TROJE UHIĆENIH

Drama u Oslu: Pucnjava ispred škole, jedna osoba ranjena

Foto: pixabay
1/2
18.09.2024.
u 17:48

Škola Linderud u sjeveroistočnom Oslu broji oko 480 učenika od prvog do desetog razreda.

 Nekoliko hitaca ispaljeno je u srijedu ispred škole u Oslu, a troje je osumnjičenika uhićeno, priopćila je norveška policija. Istražitelji vjeruju da je jedna osoba ozlijeđena u pucnjavi, ali žrtva nije locirana, rekao je glasnogovornik policije Anders Roenning za norveški list VG.

Na mjestu događaja pronađeno je nekoliko čahura, dodao je. Škola Linderud u sjeveroistočnom Oslu broji oko 480 učenika od prvog do desetog razreda i oko 100 članova osoblja, prema web stranici škole.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Najgora suša ikada u slivu Amazone, korito rijeke pretvorilo se u gomilu pijeska

1/6
Ključne riječi

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
21:07 18.09.2024.

Da su to napravili Norvežani, već bi se znala imena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije