nejasni detalji

Dron pao na područje gradskog suda u Moskvi, još nema službene potvrde

Rusija
Reuters/PIXSELL
26.04.2023.
u 12:12

Službene potvrde o padu drona nema, niti ima li veze s Ukrajinom.

Dron je u srijedu pao na prostor gradskog suda u Moskvi, pišu ruske novine Izvestija. Pojedinosti prijavljenog incidenta nisu bile jasne. Na dron nisu bili pričvršćeni nikakvi strani predmeti, izvijestio je list pozivajući se na izvor, javlja Independent. Službene potvrde o padu drona nema, niti ima li veze s Ukrajinom.

Kako je izvijestio TASS u utorak, tri neoznačena drona s kamerama pronađena su nakon što su pala na tlo u raznim četvrtima u Moskovskoj regiji, prema riječima glasnogovornika agencija za provođenje zakona. "U ponedjeljak je na području vrtlarske zadruge Ugolyok u općini Bogorodsk pronađen dron s kamerom i mikrofonom, ali bez ikakvih identifikacijskih oznaka", rekao je glasnogovornik, dodajući da su još dvije slične bespilotne letjelice pronađene u drugim četvrtima Moskovske regije. 

U ponedjeljak je objavljeno da je 23. travnja u blizini vrtlarske zadruge Zarya u okrugu Bogorodsk pronađena pala bespilotna letjelica ukrajinske proizvodnje napunjena eksplozivom. Bespilotne letjelice ove vrste mogu preletjeti udaljenost do 900 kilometara. Nekoliko kilometara od ovog mjesta, mali dron s kamerom pronađen je u blizini kuće u vrtlarskoj zadruzi Tagansky Vostochny. 

Video: Dva ruska nosača raketa preletjela iznad Barentsovog i Norveškog mora

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije