Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po principu 'viđeno-kupljeno'

Država prodaje 37 vozila različitih marki: Pogledajte što se nudi i po kojoj cijeni

Prodaja automobila
Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine
31.08.2023.
u 13:12

Ponude se zaprimaju do 26. rujna 2023. godine do 10 sati.

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju 37 vozila koja su u državnom vlasništvu. Ponude se zaprimaju do 26. rujna 2023. godine do 10 sati. Sva vozila prodaju se u zatečenom stanju, po principu „viđeno-kupljeno“, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

U prodaji su vozila i različitih marki automobila, a prodaju se i teretna vozila. ​O kojim je točno vozilima riječ i koja im je početna cijena možete provjeriti ovdje.

VEZANI ČLANCI:

Kako navode iz Ministarstva vozila se mogu pogledati 13. rujna 2023. godine od 10 do 12 sati u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u Zagrebu, Novska ulica bb, dok se vozila pod rednim brojem 11., 32., 33., 34. i 36. mogu pogledati 13. rujna 2023. godine u vremenu od 13:00 do 13:30 sati u Jastrebarskom, Ul. Ivane Brlić Mažuranić bb (prostor bivše vojarne). 

Sve ostale informacije također možete saznati na stranicama Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine. 

Video: Trešnjevka dobila novo neobično prometno rješenje na Novoj cesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije