Dvaput pobjegao policiji u Makarskoj

29.06.2009.
u 21:01

Ante Erkapić (32) iz Metkovića pobjegao je u subotu poslijepodne iz makarske policijske postaje gdje je bio zadržan nakon uhićenja zbog vožnje u pijanom stanju i prijetnji policajcima kad ga je patrola zaustavila tijekom rutinske kontrole. Zaustavljen je oko 4 sata ujutro u Gradcu, vozio je fiat sa 1,18 promila alkohola u krvi, a kad su mu policajci rekli da je isključen iz prometa te da mu se oduzima vozačka dozvola, podivljao je i počeo ih vrijeđati.

– Šta ćete vi meni oduzimati vozačku, svi ste nepismeni, imate osam razreda osnovne škole. Sutra ću dovesti svjedoka koji će potvrditi da ste tražili novac, ostat ćete bez posla – bjesnio je Erkapić, inače otprije policiji poznat po mnogobrojnim prometnim prekršajima. Zatim je uzeo dokumente, ušao u vozilo i pobjegao.

Uhićen je i priveden, no oko 17.30 sati uspio je pobjeći iz prostorije za zadržavanje jer donji zasun nije bio spušten te je bilo dovoljno provući ruku, otvoriti gornju bravu i išetati se iz policijske postaje. Vratio se nakon tri sata u pratnji odvjetnice, a zbog ovog je događaja protiv voditelja smjene u makarskoj policijskoj postaji pokrenut stegovni postupak.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije