'STARIJI BRAT ZVAO POLICIJU'

Pronađena tijela u Velikoj Gorici pripadaju majci i sinu? Susjedi: 'Nešto je čudno u toj zgradi'

Daruvar: Završen je očevid u Domu za starije i nemoćne
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
25.08.2024.
u 19:03

"Meni je nevjerojatno da to nitko ne primijeti. Susjeda ode na ljeto, ali sve se zna što se događa. Nešto je čudno u toj zgradi" , kazao je jedan od susjeda.

Velika Gorica jutros je bila je pogođena tragičnim otkrićem, kada su u stanu u Šibenskoj ulici pronađena tijela 78-godišnjakinje i 42-godišnjaka. Iako policija navodi da nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, zbog stanja u kojem su tijela bila, identitet nije mogao biti odmah utvrđen.

Prema izjavama susjeda, riječ je o majci i sinu. Neslužbeno, sin koji ne živi s majkom i bratom obavijestio je policiju nakon što se dulje vrijeme nije mogao kontaktirati s obitelji i nije mogao ući u stan, piše Dnevnik.hr. Čistačica zgrade primijetila je da stan ne reagira na pozive, a drugi sin obitelji kontaktirao je policiju.

Ana Vilček, predstavnica stanara, otkrila je da su majka i sin bili poznati i poštovani susjedi. "Sin je bio bolestan, a majku sam vidjela krajem srpnja ili početkom kolovoza," rekla je Vilček. S druge strane, susjed Miljenko Munjas izražava zabrinutost zbog neobične situacije. "Meni je nevjerojatno da to nitko ne primijeti. Susjeda ode na ljeto, ali sve se zna što se događa. Nešto je čudno u toj zgradi," izjavio je Munjas za Dnenvik.hr. 

VEZANI ČLANCI: 

Susjed Slavko Jankulija također naglašava da su stanari zgrade trebali biti više obazrivi. "Ljudi s prvog kata nisu primijetili da gospođa ne izlazi i sina nisu vidjeli. Imam i ja majku koja je sama i redovito joj nosim hranu," rekao je Jankulija. Policija nastavlja s istragom kako bi se utvrdili svi detalji ovog tragičnog slučaja. Nakon obavljenog očevida, tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb na daljnje ispitivanje.

>>> FOTO Ovo su najveće trajektne nesreće u Hrvatskoj

Daruvar: Završen je očevid u Domu za starije i nemoćne
1/23
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije