SLETIO U KANAL

Još jedna nesreća na A3: Dvoje migranata teško ozlijeđeno, vozač kombija pobjegao

Foto: SB Online
1/3
17.09.2024.
u 10:23

Autocesta A3 od noći je zatvorena zbog prometne nesreće

Nakon prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba, na izlazu s autoceste A3 kod Nove Gradiške jutros se dogodila još jedna prometna nesreća. Vozač je kombijem u kojem je ilegalno prevozio migrante sletio u kanal te se nakon nesreće dao u bijeg.

– Dvoje migranata hospitalizirano je s teškim ozljedama, ali nitko nije životno ugrožen – potvrdili su iz bolnice za 24sata. U bolnicu je poslano 13 osoba, od kojih je bilo devet migranata te je njih dvoje teško ozlijeđeno, no nitko nije životno ugrožen, dodali su. 

Inače, oko 2.20 sati na autocesti A3 između čvora Nova Gradiška i Okučani doš'lo je do teške nesreće u kojoj su sjedjelkovala tri vozila. Jedna osoba smrtno je stradala, a još su dvije ozlijeđene. 

Foto: SB Online

POVEZANI ČLANCI:


 
Ključne riječi

Komentara 2

SO
soovls
09:48 17.09.2024.

Svatko od ozlijeđenih državljana RH bi trebao tužiti tu istu RH jer MUP ne radi svoj posao. MUP se mora brinuti o sigurnosti građana RH a oni to ne čine. Jednostavno, poštujući odredbe EU nisu dovoljno efikasni. Nisu li krijumčari ubili na Autocesti ZG-RI pred koji mjesec dvoje hrvatskih državljana? Šta na našim cestama rade takva vozila i takvi vozači? Tko je nadležan za sigurnost građana? Ili je važnija sigurnost migranata bez obizira na sve što o njima nije poznato? MUP pušta na ulice RH svakoga tko dođa ilegalno na granicu i kaže da želi tražiti azil u RH. I eno ih, šetaju se po Dugavama u Novom Zagrebu...

SR
srz37
10:43 17.09.2024.

Što ima veze, bitno da imamo A kreditni rejting

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije