FIZIČKI NAPAD

Eskalirao sukob u Zadru: Poznanika bocom udario u rebra i teško ga ozlijedio

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
26.08.2024.
u 11:39

Ozlijeđenom muškarcu pružene je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 51–godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je 20. kolovoza ove godine u Zadru na predjelu Stanova, tijekom verbalnog sukoba, 61-godišnjeg poznanika udario bocom u predjelu rebara i pri tom ga ozlijedio. Ozlijeđenom muškarcu pružene je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 51-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

VEZANI ČLANCI: 

>>> Muškarac koji je vozio pijan i usmrtio dječaka (13) ide u jednomjesečni pritvor

1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije