Vremenska prognoza

Stiglo ljeto, ali već danas su mogući pljuskovi

plaža
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/2
31.05.2017.
u 11:06

Danas se tako očekuje pretežno sunčano vrijeme prolazno uz umjerenu naoblaku, te vrlo toplo i vruće

Stiglo nam je pravo ljeto! Živa na termometru ovih će se dana penjati i preko 30 stupnjeva Celzijevih pa sezona kupanja slobodno može početi budući da su i temperature mora već preko 20 stupnjeva Celzijevih. Jutros u 8 sati u Malinskoj je, naime, temperatura mora bila 22,2 stupnja. 

Danas se tako očekuje pretežno sunčano vrijeme prolazno uz umjerenu naoblaku, te vrlo toplo i vruće, javlja DHMZ

Od sredine dana u unutrašnjosti će biti nestabilnije, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom, osobito na sjeverozapadu zemlje. Vjetar će većinom biti slab, na Jadranu umjeren jugozapadni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura bit će većinom od 26 do 31 °C. 

Foto: Screenshot/reuters

Sutra će vrijeme na Jadranu biti pretežno sunčano.  U unutrašnjosti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, te nestabilno uz lokalne pljuskove s grmljavinom. 

Za vikend će biti vrlo toplo vrijeme, temperature će dosegnuti i maksimalnih 31 stupanj, a dok su u unutrašnjosti mogući lokalni pljuskovi, na Jadranu se očekuje potpuno sunčano vrije me bez naoblake. 

Komentara 3

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
11:23 31.05.2017.

Kad je žega i pljuskovi nekad dobro dođu.Uz ovakve dame sve se lakše podnosi!!!

JU
jurajuric116
17:14 31.05.2017.

ma samo nek buju pljuskovi. za to vreme se ja zaprem v sobu z ove dve sa slike. pa da vidiš pljuskanje. ehaj naj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije