Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAGIRALA I POLICIJA

FOTO Dvojica prijatelja zakrvila oko međe: Prvo je izbila tučnjava, a onda je jedan smrskao auto drugom

Podravski list
03.07.2024.
u 15:43

Iako u policiji ne navode što se točno dogodilo, neslužbeno se doznaje kako su dvojac inače prijatelji

Svađa oko međe eskalirala je između dva prijatelja sa šireg đurđevačkog područja, a cijeloj situaciji morala je intervenirati i policija. Naime, policija je navela kako je sinoć došlo do fizičkog sukoba, ali i oštećenja tuđe stvari.

- Sumnja se da je osumnjičeni 44-godišnjak u noći s utorka na srijedu na širem đurđevačkom području fizički napao 48-godišnjaka koji je lakše ozlijeđen te mu u dvorištu oštetio osobni automobil i mobitel. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, protiv osumnjičenika će biti podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, dok vezano za kazneno djelo tjelesna ozljeda oštećeni ima mogućnost pokretanja privatne tužbe - objasnili su iz policije. 

Iako u policiji ne navode o čemu je točno bila riječ, Podravski list neslužbeno doznaje kako se dvojac inače druži te su prijatelji. Te su se večeri družili kod 44-godišnjaka kada je pokrenuta tema međe na njihovim zemljištima. Dvojac se ubrzo i posvađao, a 44-godišnjak je u jednom trenutku i nokautirao 48-godišnjeg prijatelja. 

Kako bi izbjegao premlaćivanje, 48-godišnjak je pobjegao u polje kukuruza pa je 44-godišnjak zauzvrat krenuo sjekirom na njegov automobil te razbio sva stakla i retrovizore, a udubio je i Golf na nekoliko mjesta. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 6

PO
Poletarac101
16:38 03.07.2024.

Gemišt je proradil...

TR
Trgovac
16:21 03.07.2024.

Lakse napasti nekoga i navuci si probleme nego zvati mjernika i rijesiti to. Sto je s glavom?

RA
racman
18:27 03.07.2024.

Maligani dosegli vrhunac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije