Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako biste reagirali?

FOTO Mladić klupicu na splitskoj rivi podijelio s - ogromnom zmijom

Zmija u Splitu
Foto: Čitateljica/Dalmacija Danas
1/4
05.07.2024.
u 09:42

No nisu zmije jedine egzotične životinje koje se može vidjeti za vrijeme turističke sezone u Splitu. Ove godine u lipnju zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević upozorio je građane na strane državljane koji gradom hodaju sa zaštićenim zelenim majmunom

Neobične dogodovštine splitskih turista svake godine iznova uspiju iznenaditi. Sinoć su tako prolaznici na splitskoj rivi imali priliku susresti se s ogromnom bijelom zmijom koju je netko odlučio izvesti u provod.

Na fotografijama koje je dobio portal Dalmacija Danas vidi se kako mlađi muškarac sjedi na klupici s impozantnim gmazom. Zmija gmiže oko njega, a na jednoj slici je drži da poziraju.

Prolaznici su se zgražali, piše portal, a brojni su se osjetili uznemireno. Neke je podsjetio na prošlogodišnju situaciju kada je gradom pod Marjanom usred dana netko hodao s kraljevskim pitonom. Prema dostupnim fotografijama čini se kako se u ovom slučaju radi o albino inačici iste vrste.

No nisu zmije jedine egzotične životinje koje se može vidjeti za vrijeme turističke sezone u Splitu. Ove godine u lipnju zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević upozorio je građane na strane državljane koji gradom hodaju sa zaštićenim zelenim majmunom koji je bio uznemiren te je grizao ljude, zbog čega je nekoliko osoba potražilo pomoć u KBC-u Split.

VIDEO U Kini raste broj psećih vjenčanja

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije