Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI INCIDENT

FOTO 'Ovo je UN, a ne Pink': Vučićeva delegacija opet se osramotila u New Yorku, ismijavaju ih

Aleksandar Vučić
Screenshot/Twitter
24.04.2024.
u 14:13

Kako se vidi na snimci koju su zabilježile kamere iz dvorane u kojoj se održavala redovna sjednica o Kosovu Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda, savjetnica predsjednika Srbije Suzana Vasiljević opomenuta je jer je Vučićevo izlaganje snimala mobilnim telefonom.

Nakon što je predsjedavajuća na sjednici Vijeća sigurnosti UN-a, održanoj u New Yorku prekjučer, opomenula predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, upozorenje je dobila i njegova savjetnica Suzana Vasiljević. Kako se pretpostavlja, ona je dobila opomenu od ljudi iz protokola, i to zbog snimanja telefonom.

Kako se vidi na snimci koju su zabilježile kamere iz dvorane u kojoj se održavala redovna sjednica o Kosovu Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda, savjetnica predsjednika Srbije Suzana Vasiljević opomenuta je jer je Vučićevo izlaganje snimala mobilnim telefonom, prenosi Nova.rs

Dok je iz drugog reda nonšalantno držala telefon snimajući Vučićev govor, Suzani Vasiljević prišao je čovjek, za kojeg se pretpostavlja da je iz protokola, i upozorio je da snimanje nije dopušteno. Srpski nezavisni mediji primijetili su da se Vučić i njegovi suradnici očito ne snalaze najbolje u okolini na koju nisu navikli. "Ovo su Ujedinjeni narodi, a ne Pink ili Happy TV", pišu.

Podsjetimo, na redovnoj sjednici Vijeća sigurnosti UN-a o Kosovu, koja je održana u ponedjeljak 22. travnja, došlo je do verbalnog okršaja između srpskog predsjednika Aleksandra Vučića i predsjedajuće Vanesse Frazier, inače veleposlanice Malte. U okršaju je deblji kraj izvukao srpski predsjednik, a snimka verbalne rasprave proširila se društvenim mrežama.

Frazier je kao predsjedajuća sjednicom dala riječ Vučiću, nakon čega je trebala govoriti kosovska predsjednica Vjosa Osmani Sadriu, uz napomenu da oboje imaju po tri minute za svoje govore, kako je ranije dogovoreno, pojašnjava Nova.rs. Vučić je prokomentirao da nije tako dogovoreno, ali da nema veze, na što mu je Frazier odgovorila da "jest dogovoreno".

VEZANI ČLANCI:

Nakon što je Vučić ponovio da nije tako dogovoreno, Frazier je povišenim tonom i udarajući rukom po papirima na stolu rekla da joj je njena zamjenica rekla da je dogovoreno i da neće prihvatiti da je ona lažljivica. Nakon što je Vučić i dalje htio raspravljati o tome što je ili nije bilo dogovoreno, hladno ga je prekinula riječima: "Hvala vam, gospodine predsjedniče, imate tri minute." Nakon toga je Vučić zahvalio i započeo svoje izlaganje.

FOTO Nova era u obrani neba: U četvrtak u Hrvatsku slijeću Rafali, jedni od najboljih borbenih aviona u svijetu

Aleksandar Vučić
1/18

Komentara 18

PR
pravednik2
15:11 24.04.2024.

Ma to je ona samo snimala za jedan novi tiktok-film. Inače im kod kuće ne bi vjerovali, da je Vučko bio u Njujorku. Zapadnim medijima komšije ne vjeruju. Čak i kad je direktan prijenos na TV.

AL
alkemičar
15:50 24.04.2024.

Al mu je maltezanka zacepila gubicu da bolje nije mogla jer je i njoj vec dosta njihovog stalnog laprdanja i drame oko svega i svaceg i neprestanog izigravanja zrtve. Misli lik da je doma u svom parlamentu pa da moze odredivati i raditi sto hoce.

Avatar IvanR
IvanR
15:11 24.04.2024.

Taj narod je stvarno u gadnoj banani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije