PREŠAO U SUPROTNI SMJER

FOTO Policajac skrivio nesreću kod Svete Helene: Troje teško ozlijeđenih, automobili smrskani

Prometna nesreća
Foto: DVD Blaževdol
1/2
14.10.2024.
u 22:20

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 57-godišnji vozač te putnica iz tog vozila starosti 55-godina i 21-godišnjak kojima je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava

U nedjelju oko 19:05 policajac izvan službe i u osobnom automobilu skrivio je prometnu nesreću kod čvora Sveta Helena, javlja zagrebačka policija. Priopćenje policije prenosimo u cijelosti. "Jučer, 13. listopada, oko 19:05 policijski službenik izvan službe je upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka, a kretao se autocestom A4, čvor Sveta Helena u smjeru jugoistoka.

Dolaskom za 500 metara zapadnije do čvora Sveta Helena, u blagom zavoju, iz neutvrđenog razloga je prešao na dio kolnika namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera, dijelom vozila na meki teren, gdje je naletio na osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 57-godišnjak, a koji je u cilju izbjegavanja naleta skrenuo dijelom vozila također na meki teren.

VEZANI ČLANCI:

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 57-godišnji vozač te putnica iz tog vozila starosti 55-godina i 21-godišnjak kojima je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava. Zbog prometne nesreće i obavljanja očevida dionica kraka 1 čvora Sveta Helena između čvora i raskrižja s cestom Brezovec zelinski bila je zatvorena od 20 do 22:30", javlja policija.

Prometna nesreća
1/2

Komentara 3

LU
Ludileptir
22:32 14.10.2024.

Na robiju s njim! Kladim se da je bio pijan, drogiran ili na mobilnom... ali da, ovo je slučajna hrvatska i ne bude nikakva kazna, a kamoli nešto više.

UL
ulica
00:08 15.10.2024.

poli, policija, opa, opsasa, ...

Avatar Žuti
Žuti
23:43 14.10.2024.

Jel to Semir iz Kobre?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije