NA OBLJETNICI

FOTO S Milanovićem u Jasenovcu porazgovarao i kontroverzni kuhar Božo koji je psa prao miniwashem

Milanović na obilježavanju 77. obljetnice proboja posljednjih zatočenika ustaškog logora Jasenovac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
22.04.2022.
u 13:17

Kuhar Božo postao je popularan nakon što je na društvenim mrežama objavljena snimka njegovog vrijeđanja poslije finalne emisije 'Večera za 5 na selu'

Predsjednika Zorana Milanovića danas su na obljetnici u Jasenovcu dočekali i pozdravili brojni građani, a među njima je i jedna popularna televizijska ličnost. 

Naime, danas se održava 77. obljetnica proboja posljednjih zatočenika ustaškog logora Jasenovac, a Milanović je odao počast polaganjem cvijeća i kamenčića. Tijekom obilaska, Milanoviću je prišao i kontroverzni kuhar Božidar Miodragović iz Bjelovara, poznat zbog sudjelovanja u emisiji ''Večera za pet na selu''. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, kuhar Božo postao je popularan nakon što je na društvenim mrežama objavljena snimka njegovog vrijeđanja poslije finalne emisije 'Večera za 5 na selu'. Iako je zbog svog znanja trebao biti u prednosti, ostalim natjecateljima njegovo se kuhanje nije toliko svidjelo, što im je on i zamjerio. 

- Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova. Ja sam u ovu večeru uložio 2000 kuna, a vi za vaše ništa. Što je on složio? Gravče na tavče - vrijeđao je tada Božidar Miodragović. 

Kuhar Božo se kasnije priključio i showu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!', gdje se ponovno obrušio na žiri koji njegovom timu tada nije dao 'zadovoljavajuću ocjenu'. 

Vrhunac njegovog 'kontroverznog ponašanja' bio je u vrijeme prošlogodišnjih blagdana kada je snimljen kako u jednoj samoposlužnoj autopraoni u Bjelovaru svog psa pere miniwashem. U to vrijeme temperature su bile ispod nule, a na snimci se vidi i snijeg. 

Komentara 12

DA
damascus
13:41 22.04.2022.

Neugodno sam iznenađen fotografijom na kojoj se predsjednik ponaša kao da je u cirkusu. Kakav je to grohotan smijeh na mjestu pijeteta. Nažalost i ovdje se vidi da je njemu sve poza. Kao in život. Besprizorno je to a i on jetakav.

RA
radolizem
13:49 22.04.2022.

Kad Miodragović bude dobio kaznu od 6 mjeseci uvjetno na rok kušnje od 2 godine za zlostavljanje životinja, tražit će od Milanovića da ga pomiluje- Zato je Miodragović došao tamo - zbog pomilovanja.

Avatar argus100
argus100
14:04 22.04.2022.

Dva lika, zajednički nazivnik im je IQ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije