GAF TJEDNA

Gdje ono Rusija ratuje?! Američki predsjednik izjavom opet zbunio javnost

U.S. President Joe Biden visits Chicago
LEAH MILLIS/REUTERS
02.07.2023.
u 16:41

Kandidatu za reizbor na predsjedničkim izborima 2024., Joeu Bidenu događaju se slične pogreške koje sustavno bilježe njegovi najglasniji republikanski protivnici, koji to žele vidjeti kao znak narušenih mentalnih sposobnosti

Američki predsjednik Joe Biden još jednom je ovog tjedna svojim izjavama blago rečeno zbunio javnost. Tako je rekao da je Rusija izgubila rat u Iraku umjesto rata u Ukrajini. Tu omaška je napravio u utorak tijekom predizbornog sastanka. Američki predsjednik tada je ustvrdio da je uspio ujediniti zapadne zemlje protiv "juriša" Moskve "na Irak".

Kandidatu za reizbor na predsjedničkim izborima 2024., Joeu Bidenu događaju se slične pogreške koje sustavno bilježe njegovi najglasniji republikanski protivnici, koji to žele vidjeti kao znak narušenih mentalnih sposobnosti. 

Američki predsjednik Joe Biden je dan kasnije ipak “znao” gdje trenutno Rusija ratuje pa je izjavio da je ruski predsjednik Vladimir Putin izopćenik širom planete  koji je jasno izgubio rat u Ukrajini. No ustvrdio je da je prerano reći je li Putin oslabljen Wagnerovom neuspjelom pobunom.

VEZANI ČLANCI:

Biden se nedavno "proslavio" s još jednim gafom kada je prilikom s indijskim premijerom Narendra Modijem u Bijeloj kući krenuo je nazdravljati, ali bez čaša. - Gospodine premijeru, hvala vam za vaše partnerstvo i vaše prijateljstvo, a sve molim da mi se pridruže u zdravici, ali ne znam imamo li čaše - rekao je američki predsjednik, pogledao oko sebe i nastavio: - Molim vas, pridružite mi se u zdravici... Evo stižu. Dobra je vijest za obojicu da nijedan od nas ne pije - našalio se Biden, a nakon što su dobili čaše - mogli su i nazdraviti.

Komentara 8

IV
Ivan2304
17:02 02.07.2023.

On niti nezna da je prijedsednik. 😀

MI
Mixy
18:34 02.07.2023.

Koja je razlika između Rusije i Amerike? Pa za Rusiju se zna ko vodi državu neko bi rekao i da je diktator ali bar se zna ko je dok Amerika ima na čelu države običnu senilnu figuru ali se ne zna ko su stvarni vladari.

XM
Xman
17:48 02.07.2023.

Mozemo zamisliti u kakvom svijetu zivimo kad ovakav izlapjeli starac ima neku moc ali ipak mislim da je on samo figura i da neodlucuje o nicemu nego samo provita sta mu se napise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije