Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica

General Ivo Jelić: Političarima ne mogu oprostiti što rade Hrvatskoj

splitska brigada, jelić (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
27.04.2011.
u 13:04

Na 20. obljetnicu utemeljenja 4. gardijske brigade general Jelić poručio je političarima neka se srame zbog generala Gotovine i Markača

Četvrta gardijska brigada i svi ostali branitelji uradili su baš sve da stvore slobodnu i neovisnu Hrvatsku, ali političari su učinili baš sve, rasprodajom, pljačkom i zaduživanjem, da pokvare to što smo mi napravili. Ja to ne mogu oprostiti – rekao je general Ivo Jelić, otkrivajući spomen-ploču 4. gardijskoj brigadi pred splitskom vilom Dalmacija.

General Jelić poručio je hrvatskim političarima da se mogu sramiti, osobito zbog generala Gotovine i Markača. Podsjetio je kako se prošle godine nadao da će ove godine na svečanosti za 20. obljetnicu 4. gardijske brigade govoriti Ante Gotovina.

– Gotovina je žrtva politike, to se nije smjelo dogoditi – zaključio je general Jelić.

- Četvrta gardijska brigada, i svi ostali branitelji, uradili su baš sve da stvore slobodnu i neovisnu Hrvatsku, ali političari su učinili baš sve, rasprodajom, pljačkom i zaduživanjem da pokvare to što smo mi napravili. Ja osobno to ne mogu oprostiti - rekao je general Ivo Jelić, otkrivajući spomen ploču 4. gardijskoj pred splitskom vilom Dalmacija. General Jelić poručio je hrvatskim političarima da se mogu sramiti, osobito zbog generala Gotovine i Markača.Podsjetio je kako se prošle godine nadao da će ove godine na svečanosti za 20. obljetnicu 4. gardijske brigade govoriti Ante Gotovina.
- Gotovina je žrtva politike, to se nije smjelo dogoditi - zaključio je general Jelić
Ključne riječi

Komentara 35

OB
-obrisani-
05:11 28.04.2011.

svako selo ima svoga generala ...hiperprodukcija tuđmanovih generala ,,,,mnogi tuđmanovi generali nemaju ni srednje škole završene...hahahah

KL
klanac
18:44 28.04.2011.

Ferdo, što si ti radio u rau, tko te takvoga zadojio, mirišeš mi na ............... ako tiovdje nije dobro, izvoli di je bolje. Ovo je domovina hrvatica i hrvata

OB
-obrisani-
13:40 27.04.2011.

cestitke 4.gardijskoj brigadi kao i svim braniteljima vitezovima domovinskog rata velika vam hvala i slava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije