Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u znak zahvalnosti

Gradonačelnik Bjelovara primio nagradu za dugogodišnju pomoć Caritasu Vrhbosanske nadbiskupije

Povelja Gradu Bjelovaru
Foto: Facebook
1/2
25.01.2024.
u 20:24

Riječ je o nagradi koju je 2005. godine pokrenula bivša bjelovarska gradonačelnica Đurđa Adlešić koja je također prisustvovala prijemu.

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak na poziv Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije posjetio je Sarajevo gdje je sudjelovao na prijemu kod nadbiskupa Tome Vukšića. Nadbiskup Vukšić tom prigodom uručio mu je Povelju Gradu Bjelovaru za dugogodišnju pomoć i suradnju sa Caritasom Vrhbosanske nadbiskupije.

Riječ je o nagradi koju je 2005. godine pokrenula bivša bjelovarska gradonačelnica Đurđa Adlešić koja je također prisustvovala prijemu. Njezini nasljednici Antun Korušec te aktualni bjelovarski gradonačelnik nastavili su suradnju sa Caritasom Vrhbosanske nadbiskupije kojem su pomogli u mnogim projektima kao što su izgradnja dječjeg vrtića, pučke kuhinje te obiteljskog centra u Sarajevu, piše portal Klikni.hr.

O samoj nagradi oglasio se i sam Hrebak na svom Facebook profilu. U objavi je istaknuo kako je Grad Bjelovar u 18 godina suradnje sa Caritas Vrhbosanskom nadbiskupijom sudjelovao u mnogo projekata među kojima je istaknuo izgradnju Caritasovog Pastoralno-socijalnog centra „Sv. Josip“ u Općini Kiseljak, u sklopu kojega se nalazi i Dom za starije „Dr. Ivan Evađelist Šarić“. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Emilijo Kalabrić odlazi nakon razgovora s Plenkovićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije