Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZNO U PROMETU

Gužva na zagrebačkoj obilaznici: Kilometarske kolone na više dionica

Foto: HAK
1/2
Autori: vecernji.hr, Hina
01.07.2024.
u 11:26

Na A4 Goričan-Zagreb zbog prometne nesreće između čvorova Sveta Helena i Popovec u smjeru Zagreba vozi se usporeno jednim trakom u koloni od oko 4 km.

Pojačan je promet na važnijim prometnicama, prilazima turističkim središtima i pojedinim graničnim prijelazima, na autocesti A2 Zagreb-Macelj na čvoru Zagreb zapad u smjeru Zagreba kolona je u jednom trenutku bila duga oko 6 km,  izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK). U međuvremenu se ta kolona raščistila, no zato su se gužve stvorile pred naplatom Trakošćan u smjeru Zagreba, gdje je kolona oko 500 metara.

Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići pojačan je promet između naplate Lučko i čvora Bosiljevo 2 u smjeru mora, no pred naplatom Lučko u oba smjera nema dužih čekanja. Trenutno je pred naplatom Lučko iz smjera Buzina (A3) u smjeru mora kolona duga oko 2 km.

Na A4, na čvoru Sveta Helena u smjeru Zagreba vozi se usporeno po dva prometna traka, a povećana je i gustoća prometa između čvorova Popovec i Zagreb istok u smjeru Zagreba. Na A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu) pojačan je promet između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca. Uz to, do nesreće je došlo između čvorova Kosnica i Buzin u smjeru Bregane (28.+300 km) te se vozi usporeno jednim trakom.

Na Jadranskoj magisitrali (DC8) pojačan je promet na prilazima gradovima Splitu, Omišu, Makarskoj i Dubrovniku. U pomorskom prometu nema poteškoća. Pojačan je promet na graničnom prijelazu s BiH Stara Gradiška (Bosanska Gradiška), čekanja su 30-tak minuta.

VEZANI ČLANCI

''Pojačan je promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima i pojedinim graničnim prijelazima. Zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu način vožnje uvjetima na cestama'', upozorava HAK. 

VIDEO Velike poplave na sjeveru Italije, obitelj ostala zarobljena u autu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije