NAPAD U OSIJEKU

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika stao u obranu Biljane Borzan: 'Ona je žrtva vulgarnog ispada'

Dubravka Petric/PIXSELL
23.03.2021.
u 19:13

. Nova energija Osijeka treba biti pozitivna, nikako negativna; to je energija koja gradi, a ne ruši - poručio je Radić

Ivan Radić, kandidat za gradonačelnika Osijeka, zastupnik u Hrvatskom saboru te predsjednik HDZ Osijek, osudio je napad na SDP-ovu Biljanu Borzan te poručio da se radi vulgarnom ispadu.

- Osijek je pristojan grad u kojemu je svatko slobodan politički se artikulirati, ali ne vrijeđanjem i omalovažavanjem drugih. Biljana Borzan danas je bila žrtva vulgarnog ispada dok je davala izjavu za N1 Hrvatska. To nije moj Osijek, to nije grad u kojemu sam rođen i u kojemu živim cijeli svoj život. Ista osoba koja je izvrijeđala zastupnicu Borzan istim se rječnikom u prijenosu uživo osvrnula i na moje stranačke kolege. Pristojnu i argumentiranu kritiku uvijek prihvaćam, sa svima sam spreman razgovarati i na raspolaganju sam svojim sugrađanima. Nova energija Osijeka treba biti pozitivna, nikako negativna; to je energija koja gradi, a ne ruši. I zato ovim putem pozivam sugrađane i kandidate na nadolazećim izborima da nam Osijek bude svima na prvome mjestu i da o budućnosti grada razgovaramo argumentirano i s međusobnim uvažavanjem - poručio je Radić.

Osijek je pristojan grad u kojemu je svatko slobodan politički se artikulirati, ali ne vrijeđanjem i omalovažavanjem...

Objavljuje Ivan RadićUtorak, 23. ožujka 2021.

Podsjetimo, dok je europarlamentarka Biljana Borzan govorila o SDP-ovu kandidatu za osječkog gradonačelnika, naglo ju je prekinuo slučajni prolaznik koji je dobacivao pogrdne riječi i uvrede. Voditeljica je zamolila muškarca da prestane, no on je nastavio vrijeđati Biljanu Borzan nakon čega je voditeljica bila prisiljena prekinuti intervju i zatražiti studio da isključe prijenos iz Osijeka.

 

>> VIDEO Predstavljanje kandidata HDZ-a za gradonačelnika Osijeka


 

Komentara 8

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
19:48 23.03.2021.

doće valjda dan kada ćemo adezovce i ezdepovce voziti po gradovima u kantama za smeće 🤞

JA
jadnatikoza
21:01 23.03.2021.

Ovaj što se dero je Glavaševac

JU
Jura
19:49 23.03.2021.

Hdzsdpsdss. A što više reći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije