hrt

HND zadovoljan Novokmetom na čelu javne televizije

novokmet (1)
PIXSELL
12.07.2012.
u 09:51

Važno je da kandidat treba početi rješavati ne samo upravljačku i financijsku nego i tešku programsku krizu, kažu u HND-u

Ogranak HND-a na HTV-u zadovoljan je odlukom Odbora za informiranje da za mjesto v. d. ravnatelja HRT-a predloži Domagoja Novokmeta, priopćili su.

– Važno je da je kandidat koji treba početi rješavati ne samo upravljačku i financijsku nego i tešku programsku krizu u kojoj je HRT već godinama, njezin dugogodišnji zaposlenik, profesionalac čija je karijera neupitna, a ime mu se ne veže uz bilo koju političku ili ekonomsku grupaciju – kaže se u priopćenju koje potpisuje Elizabeta Gojan, predsjednica ogranka.

Očekuju da će se Novokmet potpuno i hitno posvetiti vraćanju ugleda i vjerodostojnosti te ispunjavanju svih obveza HRT-a kao javnog servisa svih građana Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 3

KO
korisnik2
13:43 12.07.2012.

je li se javila uvazena duzebriznica terselicka? ako nije, ovaj proglas je nevazeci. dapace, to je cisti, nepatvoreni falsifikat!

LU
luja
12:19 12.07.2012.

Buducnost Hrvatske je kaaaaatastrofa!

OB
-obrisani-
13:36 13.07.2012.

HND zadovoljan Novokmetom na čelu javne televizije ++++++++++++++ Čim je taj YU novinarski šljam koji se nakotio u HND zadovoljan, nema boljeg pokazatelja o kakvom se "antifašisitčkom" YU ološu radi kada je ovaj Novokmet u pitanju ! Nego što na sve to kaže drugarica, od Josipovića odlikovana, Teršelič ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije