TEŠKO JU JE RANIO

Starac (96) upucao kćer: Nije želio ići u starački dom

German police shoot suspect near Israeli consulate in Munich
Gintare Karpaviciute/REUTERS
06.09.2024.
u 16:07

Žena je uspjela pobjeći na ulicu, putem krvareći, a njen otac se zabarikadirao u kuću. Policiji je trebalo nekoliko sati da ga nagovori da se preda

Obiteljska svađa skoro je završila na najgori mogući način u njemačkoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija. Policija je u četvrtak u tamošnjem Selmu kod Unne pokrenula veliku akciju kada je starac (96) pucao u svoju kćer.

Muškarac je u međuvremenu uhićen, a žena je teško ozlijeđena, piše Fenix Magazin. Sve je počelo zbog razgovora o smještanju čovjeka, koji navodno boluje od demencije, u dom za starije osobe.

On se tome toliko protivio da je zapucao na vlastitu kćer i pri tome je pogodio u stopalo. Žena je uspjela pobjeći na ulicu, putem krvareći, a njen otac se zabarikadirao u kuću. Policiji je trebalo nekoliko sati da ga nagovori da se preda.

VIDEO Pucnjava u Njemačkoj

Komentara 2

SK
SkvikiZg
07:34 07.09.2024.

Skoro m je 80-a, no prije bi se u takvom sluöaju sam upucal nego digel ruku na svoje dijete.

AK
Aka
05:26 07.09.2024.

Eto što ljudima donosi dulji životni vijek! Ako joj je otac imao 96 godina, onda je i kćer stara 70 godina, pa je normalno da se ne može brinuti o njemu. Otac dementan i sa svojim željama sebičan. Pa si ti želi dugi život?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije