UHIĆEN JE

Hrvat u Njemačkoj prodavao pizzu koja je u sebi imala kokain. Bila je među najprodavanijima

Zagreb: Pizzeria Fianona
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
22.10.2024.
u 16:51

Ukupno je tijekom akcije, provedene u više gradova savezne pokrajine Sjeverna Rajna- Vestfalija, sudjelovalo preko 150 policajaca te je privedeno 15-ero osumnjičenih

Ugostitelj hrvatskog porijekla iz Duesseldorfa pao je u ruke njemačkoj policiji nakon što je otkrivena njegova poslovna ideja da uz naručenu pizzu upućenim mušterijama dostavlja i drogu, prenose njemački mediji u utorak. „Pizza broj 40. na jelovniku je kao jedan od priloga imala i kokain. Ta pizza je bila među najprodavanijima“, rekao je medijima predstavnik policije u Duesseldorfu Michael Graf von Moltke.

Kako pišu mediji, 36-godišnji vlasnik pizzerije Stipe R. uhićen je u turističkom starom gradu Duesseldorfa kada je pokušao pobjeći u Hrvatsku. Na jelovniku njegove pizzerije pod nazivom „Stipina pizza iz friteze“ nalazila se i pizza koja je kao jedan od sastojaka nudila i kokain, navode mediji.

To je u oči upalo i policiji koje je neko vrijeme pratila događaje u ovom ugostiteljskom objektu i pritom naletjela na lanac krijumčara droge koji su osim kokaina raspačavali i kanabis. Prilikom uhićenja 36-godišnji hrvatski državljanin je kroz prozor bacio torbu u kojoj je bilo 1,6 kilograma kokaina, 400 grama kanabisa i 268.000 eura u gotovini. Ukupno je tijekom akcije, provedene u više gradova savezne pokrajine Sjeverna Rajna- Vestfalija, sudjelovalo preko 150 policajaca te je privedeno 15-ero osumnjičenih.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Slasni i masni: 'Pečenkijada' na Poloju za kraj ovogodišnje moto sezone

Zagreb: Pizzeria Fianona
1/25
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije