uhvatili ga u autobusu

Hrvat završio u zatvoru u Njemačkoj jer nije platio kaznu od 6.600 eura

Njemačka policija
Foto: Matthias Balk/DPA/PIXSELL
1/3
13.07.2022.
u 11:50

Sud u Straubingu prošlog je ožujka osudio Hrvata na kaznu od gotovo 6.600 eura. Budući da 33-godišnjak nije mogao podmiriti svoje dugove, službenici su ga priveli u zatvor Kempten gdje će izdržavati zatvorsku kaznu, navedeno je u priopćenju policije.

Državljanin Hrvatske uhićen je u Njemačkoj, jer nije platio kaznu od gotovo 6.600 eura. Kako je priopćila policija, muškarac je uhićen na autocesti BAB 96. Muškarac (33) iz Hrvatske je uhićen 10. srpnja u Njemačkoj jer nije platio kaznu od gotovo 6.600 eura. Prema policiji, državno odvjetništvo u Regensburgu je izdalo nalog za uhićenje muškarca zbog vožnje bez dozvole, piše Fenix Magazin.

“U nedjelju poslijepodne (10. srpnja), policijska patrola na BAB 96 zaustavila je međugradski autobus na liniji Lyon-München.

Prilikom pregledavanja putnika u hrvatskom autobusu policijski službenici su utvrdili da je državno odvjetništvo u Regensburgu izdalo nalog za uhićenje muškarca zbog vožnje bez dozvole.

Sud u Straubingu prošlog je ožujka osudio Hrvata na kaznu od gotovo 6.600 eura. Budući da 33-godišnjak nije mogao podmiriti svoje dugove, službenici su ga priveli u zatvor Kempten gdje će izdržavati zatvorsku kaznu”, navedeno je u priopćenju policije.

Video: Potjera u Zagrebu: Poduzetnik u Mercedesu bježao policiji, nagovarali ga pet sati da izađe iz auta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije