Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedi čuli buku

Horor u Njemačkoj: Sin ubio majku, hrvatsku državljanku pa sam pozvao policiju

Ilustracija/Njemačka policija
Foto: ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
1/3
19.05.2023.
u 15:54

Susjedi su čuli buku iz stana te vidjeli 26-godišnjaka u krvavoj odjeći. Šokirani su ubojstvom te kratko navode kako je ubijena žena bila “vrlo tiha, samozatajna, dobra i fina”.

Sin (26) nožem je ubio svoju 54-godišnju majku u Offenbachu na Majni. Ubojstvo se dogodilo u ponedjeljak, 8. svibnja, u stanu u kojem su oboje živjeli. Prema neslužbenim informacijama Fenix magazina, ubijena žena je hrvatska državljanka Snježana S. rođena 1969. godine.

Mladić, koji navodno ima psihičkih problema, sam je pozvao Hitnu pomoć. "Rekao je da je nožem izbo 54-godišnju majku. Policija je stigla u stan, a 26-godišnjak nije pružao otpor prilikom uhićenja", rekao je glasnogovornik policije.

VEZANI ČLANCI:

Susjedi su čuli buku iz stana te vidjeli 26-godišnjaka u krvavoj odjeći. Šokirani su ubojstvom te kratko navode kako je ubijena žena bila “vrlo tiha, samozatajna, dobra i fina”. Međutim, njezin 26-godišnji sin od ranije je poznat po problematičnom ponašanju.

"Mladić je bio i na psihijatriji, i često je pričao sam sa sobom. Prošlog ljeta iznenada je vikao na djecu koja su se igrala ispred kuće", rekla je jedna susjeda.

Dvije susjede ističu kako se obitelj doselila u zgradu prije 13 godine te su bili gotovo "neupadljivi". Naime, ubijena 54-godišnjakinja gotovo uopće nije razgovarala sa susjedima. Osim 26-godišnjeg sina, imala je i kćer koja više ne živi s njima. 

VIDEO Nevjerojatna snimka iz Beograda: Izašao iz auta i s pajserom trčao za drugim vozačem

Komentara 2

Avatar Bobiii
Bobiii
10:51 20.05.2023.

Sin ubio majku ili oca su redovni natpisi u hrvatskoj crnoj kronici. Neodgojena djeca su opasna djeca! Ove godine imamo i ono zatukao najboljeg prijatelja,bili su nerazdvojni.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
17:44 19.05.2023.

Na onom clanku gdje su golog slikali u skoli izrazili se neki da one treba kaznit batinama. A da nije ova mater to cinila? Samo pitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije