Gurali bicikle

HSLS na bjelovarskom korzu organizirao neobičnu biciklijadu

bicikl
Damir Spehar/PIXSELL
22.09.2012.
u 12:07

HSLS-ovci poručuju da je akcija isprovocirana šlamperajem Grada Bjelovara koji već godinama priprema projektnu dokumentaciju za biciklističke staze

Županijska organizacija HSLS-a Bjelovarsko-bilogorske županije na bjelovarskom korzu organizirala je protestno - edukativnu vožnju, preciznije guranje bicikla povodom Europskog tjedna kretanja, a što je, kako poručuju, uzrokovano šlamperajem Grada Bjelovara koji već godinama priprema projektnu dokumentaciju za biciklističke staze, a zbog čega su u međuvremenu mnoge prebrisane i ukinute.

Biciklističku karavanu sa tridesetak sudionika predvodio je Dario Hrebak, predsjednik bjelovarskih liberala.

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
zanovijetalo
06:08 24.09.2012.

Dugogodisnja gradonacelnica Bjelovara Djurdja Adlesic bila je i celnica HSLS-a. Tako da to pitanje clanovi HSLS-a trebaju postaviti njoj.

PI
piki
15:05 24.09.2012.

nisu u pravu, građani ovog grada nisu zaslužili biciklističke staze,jer ih ionako ne koriste, niti to tko nadgleda-ulupaju se silni novci da se urede, a svi se voze kako tko hoće i čemu onda staze uopće uređivati-neki dan se baba vozi Malim Sredicama lijevom stranom ceste u zavoju, skoro padne pod auto jer ju nitko ne vidi-ima stazu, ali NE-pa izljetanje biciklista iz parka na biciklu preko zebre, pred auto, a od parkiranih auta ništa ne vidiš....zapravo, našem gradu ništa ne treba, jer smo ionako Zona Sumraka....

DU
Deleted user
21:24 23.09.2012.

HSLS, a to još postoji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije