super hugo

Hugo Chavez otvorio izbornu utrku plesom i otišao u Brazil

Hugo Chavez
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
31.07.2012.
u 22:30

Venezuelski predsjednik u proteklih je godinu dana uglavnom putovao na Kubu gdje je išao na kemoterapiju i zračenja

Venezuelski predsjednik Hugo Chavez otišao je u posjet Brazilu, što je njegov prvi službeni posjet inozemstvu otkad mu je prije godinu dana dijagnosticiran tumor. U tom razdoblju putovao je isključivo na Kubu, i to neslužbeno, jer je u tamošnjim kliničkim centrima išao na kemoterapiju i zračenja, no sada se na velika vrata vraća na političku pozornicu. Cilj mu je osvojiti još jedne predsjedničke izbore u Venezueli koji su predviđeni za listopad ove godine, a kampanju je, prije odlaska na put, otvorio u svom stilu. Pjesmom, plesom i trosatnim govorom pred tisućama građana Caracasa.

– Svi govore da Chavez umire, da je prikovan za invalidska kolica, da traži nasljednika... Kada vidite ovo, jasno vam je da ništa od toga nije istina – gromoglasno je objavio super Hugo nakon što je pred tisućama gledatelja otpjevao jednu pjesmu. Na izborima u listopadu najveći Chavezov protivnik je Henrique Capriles, koji trenutačno zaostaje dvadesetak posto. On svoju izbornu platformu gradi na smanjenju podjela u zemlji.

– Želim biti predsjednik svih građana, a ne samo jedne grupe – kaže Henrique Capriles.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar trunchbull
trunchbull
07:20 01.08.2012.

Čuvaj se senjske ruke Tako je majstore! Živija drug Chavez još 200 godina!

Avatar LargoWinch
LargoWinch
18:12 01.08.2012.

Ovi Kubanci su ludi. Pa ovaj je bio na samrti- dvaput. Trosatni govor, plesanje, kosa? Svaka njima čast. Kod nas na onkologiji je samo predulaz za mrtvačnicu. Zaista imaju svetske stručnjake u oblasti zdravstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije