Snaga volje

Iako nema ruke sudjeluje u natjecanjima u bodybuildingu

barbie
YouTube screenshot
11.09.2013.
u 23:09

Utege diže nogama, a njen je 'hendikep' ne sprečava u obavljanju svakodnevnih aktivnosti pa tako vozi i auto te nakon razvoda sama brine o dva sina tinejdžera

Barbie Thomas izgubila je obje ruke kad je kao dvogodišnjakinja primila električnu žicu. Ipak, nesreća i gubitak udova nisu je spriječili da sudjeluje u natjecanjima u bodybuildingu, piše Huffington post.

 - Netko mi je jednom rekao kako nikad neću pobijediti, no kad čujem nekoga tko govori kako nešto ne mogu, svim ću se silama truditi dokazati mu suprotno, kaže 39-godišnja Barbie.

Utege diže nogama, a njen je 'hendikep' ne sprečava u obavljanju svakodnevnih aktivnosti pa tako vozi i auto te nakon razvoda sama brine o dva sina tinejdžera.

  - Nakon što sam ostala bez ruku, moja se majka bojala što će biti sa mnom. Zagrlila sam ju nogama, kao što sam već odavno odlučila napraviti. Mislim da mi se nesreće dogodila dovoljno rano u životu kako bi se stigla prilagoditi, kaže Barbie.

U ožujku prošle godine završila je na petom mjestu od sveukupno šest natjecateljica.

 - To je bio prvi put da sam završila ispred nekoga, kaže Barbie.

>> Kao dijete ostao bez ruku, sada se bez proteza popeo na M. Everest!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije