REKONSTRUKCIJA MASAKRA U DARUVARU

'Imam još nešto za vas', rekao je vlasnici Doma nakon što je bacio novac na stol, pa započeo pokolj

Ubojica iz Daruvara priveden u zgradu policijske uprave u Bjelovaru
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/12
24.07.2024.
u 16:31

Bio je vrlo precizan, a o hladnokrvnosti njegovog čina i odlučnosti da ih ubije, govori i činjenica da je sve žrtve gađao u glavu ili prsa

Bivši vojni policajac Krešimir Pahoki u ponedjeljak je počinio strašan zločin, ubivši šestero ljudi vatrenim oružjem. Žrtve ovog jezivog napada bile su njegova majka, četiri štićenice doma i mladi njegovatelj Damir Fijala. Motiv ovog tragičnog događaja ostaje nepoznat, ali postoje spekulacije da je Pahoki imao dugotrajne nesuglasice s majkom i bio nezadovoljan što je morao financirati njen boravak u domu tijekom posljednjih deset godina. Prema pisanju Mojportala, tog kobnog jutra Pahoki se sastao s vlasnicom doma kako bi predao novac za smještaj. Pozvala ga je da sjednu na terasu, gdje je navodno rekao: "Imam još nešto za vas," izvukao pištolj i počeo pucati.

Prvi metak ispalio je u zeta vlasnice doma, a metak je okrznuo i vlasnicu. Zatim je hladnokrvno ubio svoju majku i sve osobe na koje je naišao.Bio je vrlo precizan, a o hladnokrvnosti njegovog čina i odlučnosti da ih ubije, govori i činjenica da je sve žrtve gađao u glavu ili prsa. Nakon toga se uputio do terase obližnjeg kafića, otjerao goste i ušao unutra. Konobarica ga je zamolila da ne pravi probleme, omogućila ostalim gostima da napuste lokal i pozvala policiju. Policija je stigla 12 minuta kasnije i uhitila Pahokija.

Ovaj šesterostruki ubojica već je ranije bio poznat po problematičnom ponašanju, prije mjesec dana fizički je napao Damira Kusa. U tom incidentu, Pahoki je razbio bocu o njegovu glavu i porezao ga po ruci, zbog čega je Kus proveo pet dana u bjelovarskoj bolnici. Više detalja o masakru u Daruvaru pročitajte OVDJE

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Pogledajte kako je izgledalo privođenje ubojice iz Daruvara

Ubojica iz Daruvara priveden u zgradu policijske uprave u Bjelovaru
1/12

Komentara 13

MA
Magdalena35
16:49 24.07.2024.

Nije mi jasna jedna stvar u cijeloj priči. Ako je ubojica nadoplaćivao dom za majku, vjerovatno razliku njene mirovine od cijene doma. Zašto je morala prepisati imovinu domu ako se računi za njezin smještaj isplaćuju?

PR
pravedno
16:52 24.07.2024.

Mislim da je takve tipove nemoguče sprjećiti u njihovim namjerama, u medijima kruže priće o njegovoj agresivnoj prošlosti. Prića se da mu je trebalo oduzeti nelegalno oružje, to predpostavljan nebi bilo rješenje, jer on bi sigurno u kratkom vremenu nabavio drugo oružje.

PV
prcko.vita
18:03 24.07.2024.

A tko ne bi zapucao, svako malo pojeftinjuje smještaj,tko će upratiti sva ta pojeftinjenja, narodu je dosta tolikih akcija i pojeftinjenja, pa polako pucaju po šavovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije