Abu Bakr al-Baghdadi

Irački avioni bombardirali konvoj vozila u kojem je bio vođa ISIL-a

Abu Bakr al-Baghdadi
Foto: Screenshot Youtube
11.10.2015.
u 14:47

Sudbina vođe militanata, koji se predstavljao kao vođa kalifata u Iraku i Siriji, nije poznata

Iračke zračne snage pogodile su konvoj vozila u kojem je bio vođa Islamske države Abu Bakr al-Baghdadi, javlja Reuters. Konvoj vozila pogođen je u nedjelju ujutro na zapadu provincije Anbar, u blizini sirijske granice.

– Sudbina vođe militanata, koji se predstavljao kao vođa kalifata u Iraku i Siriji, nije poznata – stoji u priopćenju iračke vojske. Stoga, nije poznato je li al-Baghdadi mrtav.

– Iračke zračne snage bombardirale su konvoj vozila terorista Abu Bakr al-Baghdadija kada je išao u Karablu sastati se sa zapovjednicima ISIL-a – stoji u priopćenju iračke vojske.

Avioni su bombardirali i lokaciju sastanka al-Baghdadija s ISIL-ovim zapovjednicima te su mnogi od njih ubijeni ili ranjeni. Sudbina al-Baghdadija je nepoznata zato što su ga odvezli automobilom pa se ne zna je li preživio.

>> Putin naredio: Dovedite mi tog kalifa – živog ili mrtvog!

Komentara 65

ST
stomugromova
15:56 11.10.2015.

Iračke zračne snage pogodile su konvoj vozila u kojem je bio vođa Islamske države Shimon Elliot aka Abu Bakr al-Baghdadi, javlja Reuters.

BA
balance
15:12 11.10.2015.

Ovoga 'hodžu'će ukloniti kada to njima bude u interesu.

NE
nevažnost
16:12 11.10.2015.

Vidim da se neki nadaju da je ovaj štakor preživio...I misle da su veći Hrvati od ovih koji se nadaju da je gospodin ili da ga nazovem spodoba preminuo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije