Terorizam

Iranski predsjednik Ahmadinedžad preživio "pokušaj atentata"

iran
04.08.2010.
u 11:59

Napadač je bacio eksplozivnu napravu prema predsjedničkoj koloni koja se kretala prema lokalnom nogometnom stadionu na kojemu je Ahmadinedžad trebao održati govor.

Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad preživio je "pokušaj atentata" koji se dogodio u zapadno-iranskom gradu Hamedanu, objavio je BBC pozivajući se na "medijska izvješća iz regije". Napadač je bacio eksplozivnu napravu prema predsjedničkoj koloni koja se kretala prema lokalnom nogometnom stadionu na kojemu je Ahmadinedžad trebao održati govor.

Predsjednik Irana nije ozlijeđen. Otišao je na nogometni stadion i održao govor koji je izravno prenosila državna televizija, koja je, pak, demantirala da se dogodio napad na predsjednika. Iranska vlada također je demantirala da je predsjednik napadnut. 

Ključne riječi

Komentara 339

AN
antrax
02:59 05.08.2010.

Marsi vjerujem ti!

OB
-obrisani-
03:07 05.08.2010.

Svi njima priznaju 2000 godina progona, pa čak i Neđo. A nisu ih svi proganjali, pogledaj malo njihovu povjest. I to proganjanje, koje je kulminiralo u II svjetskom ratu, ipak im ne daje za pravo da oni to isto rade drugima. Ili da uzimaju ulogu neprikosnovenog arbitra

AN
antrax
02:59 05.08.2010.

Izno brod je potopljen greskom! to je bila sva istina isto kao sto su britanci u iraku obori 2 americka zrakoplova i opet nikakve sitrage jednostavno desi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije