sukobi u hdz-u

Ivić: Znaju li drugi kandidati gdje je Valpovo uopće?

kosor, ivic
Patrik Macek/Pixsell
31.01.2012.
u 13:10

Kao čovjek koji je 20 godina u HDZ-u ne mogu si dozvoliti da mi pamet prosipaju oni koji nijedne cipele nisu poderali radeći za HDZ – dodao je Ivić

Ponovit ću: Jadranka Kosor niti je znala, a još manje tražila da raspustim gradski odbor u Valpovu. To je odluka Županijskog odbora stranke koja nema veze s predsjedništvom HDZ-a! Čude me izjave Milinovića, Prgometa, Karamarka, Miloševića i Kujundžića. Pitam ih, što znaju o Valpovu, jesu li bili u Valpovu i jesu li išta učinili za Valpovo – reagirao je danas predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a Tomislav Ivić.

Raspuštanje organizacije što je, kako je sam rekao, trebalo biti obavljeno još prije parlamentarnih izbora zbog narušenih ljudskih odnosa i brojenja krvnih zrnaca članstvu od predsjednika GO Joze Piškorjanca, povod je da se "opali" po Vladimiru Šeksu i J. Kosor. I inače je, naveo je, raspuštanje organizacija u ovoj županiji "svakodnevica" koja je, međutim, sad iskorištena kao dobar povod za skore unutarstranačke izbore.

– Puna su im usta demokratizacije stranke i autonomnosti lokalnih organizacija, a kada lokalne stranačke organizacije donesu takve odluke, onda je to dno i pucanj u demokraciju. Dok sam ja predsjednik Županijskog odbora, odluke neće donositi ni Milošević, koji poruke šalje sa skijanja, ni Milinović, Prgomet, Kujundžić ili Karamarko. Ja se nisam miješao u stvari u Gospiću i ne mogu dozvoliti da se netko miješa u stvari u Osječko-baranjskoj županiji. Kao čovjek koji je 20 godina u HDZ-u ne mogu si dozvoliti da mi pamet prosipa i savjete dijeli netko tko je par mjeseci u stranci. Da budem slikovit, neki koji nijedne cipele nisu poderali radeći za HDZ – dodao je Ivić.

Na upit hoće li podržavati J. Kosor i ako se dokaže da je devet mjeseci skrivala četiri milijuna kuna, Ivić je uzvratio da je četiri godine bio prvi suradnik J. Kosor kao državni tajnik u Ministarstvu branitelja. Riječ je, kaže, o časnoj i poštenoj ženi koja zaslužuje poštovanje svakog tko se bavi politikom. Za razliku od Josipa Salapića, T. Ivić nije zbog prijetnji zatražio zaštitu policije ni unutarnji nadzor nad tajnim službama MUP-a.

– U posljednjih nekoliko godina nisam imao nikakve prijetnje ni naznake koje bi upućivale da je sigurnost mene i moje obitelji ugrožena. Imao sam prijetnje 2005. kada sam nakon raskola imenovan povjerenikom ŽO HDZ-a. Poznavajući Salapića uvjeren sam da govori istinu – zaključio je Ivić.

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
13:30 31.01.2012.

Tomo Pozadinac......he he he he he he ......

VE
Vexans
13:59 31.01.2012.

Gosp.Iviću, nikada i nitko neće znati za Valpovo i Valpovštinu po vama ili vašim zaslugama i dobrim djelima.Radili vi ili ne izborne nepodopštine u Valpovštini..vas Iviću nitko ne cijeni kao političara već vas sav narod prepoznaje kao potrčka bez osobnosti.Zato se s pravom plašite drugih kandidata.

LI
list68
10:08 01.02.2012.

Tomislave, nisi do sad razmišljao znaju li drugi kandidati gdje je Valpovo. Radio si i radiš po nalogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije