KREĆE SUĐENJE

Ivošević se oglasio nakon što mu je potvrđena optužnica: 'Dokazat ću da nisam kriv'

Ivica Puljak i Bojan Ivošević podnijeli ostavke, Split ide na nove izbore
Ivo Cagalj/PIXSELL
03.05.2022.
u 15:54

Općinsko državno odvjetništvo traži uvjetnu kaznu od godine dana zatvora na rok kušnje od dvije godine

Optužnicu protiv Bojana Ivoševića za prijetnje novinarki Slobodne Dalmacije je potvrdilo je Optužno vijeće Općinskog suda u Splitu pa će bivši zamjenik splitskog gradonačelnika morati pred sud.

Općinsko državno odvjetništvo traži uvjetnu kaznu od godine dana zatvora na rok kušnje od dvije godine.

"Poštujem pravne institucije države na svim razinama pa tako i odluku suda o podizanju optužnice, a čvrsto vjerujem da ću tijekom sudskog procesa dokazati da u ovom slučaju ne postoji krivnja koja mi se stavlja na teret" izjava je Bojana Ivoševića poslana medijima posredstvom stranke Centar čime žele pokazati da i dalje čvrsto stoje iza njega.

Ivica Puljak dao je ostavku upravo zbog Ivoševićeve optužnice, ali ga je ponovno kandidirao za svoga zamjenika. 

Komentara 10

DA
damascus
11:03 03.05.2022.

Još nisam čuo da bi neki optuženik priznao krivnju a ovako nasilni i prgavi ljudi kao što je Ivošević, to je najmanje što je mogao učiniti. Da je pametan, ali nije. Zamišljam ga u nekim ratnim uvjetima, jao si tadaa ga nama Hrvatima, bilo bi svašta.

DU
Deleted user
11:44 03.05.2022.

bezveze, samo se ukopava. svi znamo da su piskarala u hrvatskoj dno dna ali nekome izgovorit da ces mu se napit krvi... to pokazuje silnu kolicinu gnjeva i frustracije

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:14 03.05.2022.

A kako ceš dokazati nevinist pored svega što si izgovorio. I hoceš li se povuci iz izborne utrke ? Naravno da neceš. Vi ste borci za demokratske vrijednosti u politici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije