Pretučen mladić

Iz vinkovačke bolnice poručili: Ivan je bolje, no stanje je i dalje ozbiljno

Ivan Mikuljan
Foto: Facebook
25.09.2018.
u 10:59

- Pacijent se u nedjelju počeo buditi i njegovo opće stanje je dobro što je rezultat kontinuirane terapije koju su primijenili liječnici Jedinice intenzivnog liječenja u Općoj bolnici Vinkovci, tvrde iz bolnice.

S informacijom da je Ivan Mikuljan (21), mladić iz Andrijaševaca kod Vinkovaca koji je pretučen u tučnjavi u Vinkovcima kada je zadobio ozljede opasne po život, u nedjelju počeo disati samostalno i pokazuje određene znakove oporavka oglasila se i Opća županijska bolnica Vinkovci.

- Pacijent se u nedjelju počeo buditi i njegovo opće stanje je dobro što je rezultat kontinuirane terapije koju su primijenili liječnici Jedinice intenzivnog liječenja u Općoj bolnici Vinkovci. Nakon dolaska iz KBC-a Osijek pacijent je odvojen od respiratora, pa diše samostalno, reagira na podražaje, a na trenutke je i kontaktibilan. Ipak, liječnici naglašavaju da je još rano za prognoze o potpunom oporavku, a stanje pacijenta i dalje je ozbiljno, kaže glasnogovornica vinkovačke bolnice Sonja Marinković.

Članovi obitelji navode kako je Ivan u ponedjeljak počeo polako otvarati i oči te kako je to pomalo iznenadilo i liječnike. Navode i da su ostali zdravstveni parametri Ivana bolje i da očekuju da mu iz dana u dan bude sve bolje.

Komentara 2

ZA
zarac
16:29 25.09.2018.

Ma koga je briga za njega... Nego, je li mali od krvavih gaća u redu? Je li mu narušen dignitet? Treba li po šatore i plinske boce ići?

Avatar ivica48
ivica48
12:32 25.09.2018.

A dije Cule junior zar nije u pritvoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije