POMAGALI I KANADERI

Izazvao dva požara u jednom danu? Vatrogasci ih satima gasili, policija ga uhitila

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL
10.08.2024.
u 08:20

U vezi izbijanja požara uhićen je muškarac koji se dovodi u vezu i s prethodno izazvanim požarom koji je oko 14.45 sati izbio na području općine Muć, predio Neorić. U tijeku je kriminalističko istraživanje, javila je splitska policija

Dana, 9. kolovoza oko 15,45 sati u mjestu Klis predio Kočinje brdo izbio je požar koji je zahvatio suhu travu, raslinje i samoniklu šumu. Požar je lokaliziran u 18 sati, dok je za promet bila zatvorena DC511 dok se promet odvijao obilazno preko mjesta Koprivno. Opožareno je oko 2 ha površine. U vezi izbijanja požara uhićen je muškarac koji se dovodi u vezu i s prethodno izazvanim požarom koji je oko 14.45 sati izbio na području općine Muć, predio Neorić. U tijeku je kriminalističko istraživanje, javila je splitska policija.

Dva nova požara buknula su jučer u popodnevnim satima na području Splitsko-dalmatinske županije. Prema informacijama Hrvatske vatrogasne zajednice, Državni vatrogasni operativni centar u 15.45 sati zaprimio je dojavu o požaru na području mjesta Bisko. Potom je oko 16 sati zaprimljena i dojava o požaru na Kočinjem brdu u blizini Dugopolja. Nešto prije 18 sati, Hrvatska vatrogasna zajednica navela je kako je stanje dobro te kako kanaderi napuštaju oba požarišta. 

FOTO U njemu je porazbijano, slomljeno, iščupano i oguljeno sve što se dalo: A u danima slave bio je hrvatski raj za hedonizam

Ilustracija
1/31
Ključne riječi

Komentara 8

PR
prajdali100
08:41 10.08.2024.

Tog teroristu treba suditi po ubrzanom postupku.Sve ispod 10 godina zatvora je izrugivanje pravdi.

DU
Deleted user
08:36 10.08.2024.

Barem 10-15 godina zatvora sve ostalo je sprdnja

V0
Vlaskoulicanec4.0
09:53 10.08.2024.

Takve treba na 15 godina zaprti s time da svih 15 godina rade na pošumljavanju onoga kaj su vužgali! I to samo sa krampom i lopatom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije