slijede očevid i istraga

Izbio požar u hangaru brodova u Kaštel Novom. Vatrogasci su ga uspjeli lokalizirati

U Kaštel Štafiliću izgorio hangar za brodove, šteta velika
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
27.04.2022.
u 23:42

To je skladište u kojem su brodovi na suhom vezu. Gori plastika, ali ne znamo još što je sve bilo u skladištu. U nijednom trenutku nisu bile u opasnosti kuće ni drugi objekti okolo, kazali su iz DVD-a Kaštela

Nešto iza osam sati navečer buknuo je požar u hangaru brodova u Kaštel Novom. Vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar, a požar se nije proširio dalje. Uzrok se ne zna te slijede očevid i istraga.

- Dobili smo dojavu oko 20 sati, u 20:40 smo uspjeli lokalizirati požar. Vatrogasne snage su još na terenu, ima ukupno 7 vozila i 24 vatrogasca. To je skladište u kojem su brodovi na suhom vezu. Gori plastika, ali ne znamo još što je sve bilo u skladištu. U nijednom trenutku nisu bile u opasnosti kuće ni drugi objekti okolo. To je jedan izdvojeni pogon u sredini polja. Još ima izdimljavanja, trebamo raščistit teren, natopiti ga i dežurati, ali pod kontrolom je - rekli su za 24sata iz DVD-a Kaštela.

- Ja sam iz kuće vidjela kroz prozor kako se dimi, odjednom je samo buknulo. Odmah sam zvala policiju i vatrogasce. Nisam toliko blizu pa se nisam prestrašila, ali mi je žao velika je šteta. Kasnije sam otišla do tamo vidjet kakvo je stanje kad su ga ugasili, vidjela sam nekoliko brodova da je izgorjelo - ispričala je čitateljica 24sata koja živi u blizini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije