Zdravko Ronko:

HDZ-ova vlast bezočno se kiti plodovima našeg rada

Narodna koalicija
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
18.08.2016.
u 16:23

'Tri godine borili smo se s teškim nasljeđem prethodne HDZ-ove vlasti'

Nositelj liste Narodne koalicije za petu izbornu jedinicu Zdravko Ronko istaknuo je kako ova koalicija predstavlja jamac nastavka sigurnog puta za Hrvatsku, stabilnosti gospodarskog rasta, nastavka reforme obrazovanja i dostupnosti zdravstva svima, a ne samo bogatima.

– Tri godine borili smo se s teškim nasljeđem prethodne HDZ-ove vlasti, stvorivši čvrste osnove za snažne pomake i iskorake koji su donijeli i donose plod i rezultate kojim se sada bez imalo srama bezočno kite oni koji su za svega nekoliko mjeseci stvorili nered i kaos, baveći se sami sobom i pokušavajući reformirati jedni druge, dok su im građani bili zadnja rupa na svirali – rekao je Ronko u Slavonskom Brodu.

>> 'Možemo zemlju izvući bez doline suza i lažnih obećanja'

>> Matić: Medved je prosvjednike sklonio u hotel da ondje već šest mjeseci bistre politiku

Komentara 9

TO
Torcidas
16:54 18.08.2016.

Vaša vlast je krala i zaduživala Hrvate, uvela nas u dužničko ropstvo i BDP u cetri godine oborili 7 POSTO

PA
paprikaš
17:07 18.08.2016.

od kud je ovaj izvirio ,moj bože

DU
Deleted user
17:30 18.08.2016.

Pozega je zona sumraka. Neka se g. Ronko pohvali sto je to u Pozegi napravio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije