NASILNO PONAŠANJE

Iznuđivanje u Delnicama - posuđivao novac, pa prijetio

novac,nofci,pare,portal
Davor Puklavec/PIXSELL
23.08.2013.
u 09:17

Iznuđivao je novac od dvoje hrvatskih građana kojima je u veljači prošle te u lipnju ove godine posudio novac

Unatoč stalnim upozorenjima, građani pri posudbi novca redovito nasjedaju na sumnjive ponude. Tako je 50-godišnjak s delničkog područja iznuđivao novac od dvoje hrvatskih građana kojima je u veljači prošle te u lipnju ove godine posudio novac.

Budući da mu novac nisu uspijevali u cijelosti vratiti, 50-godišnjak se osilio i posuđeni im iznos višestruko povećavao. Usto ih je ozbiljno zastrašivao i prijetio im oduzimanjem nekretnina i pokretnina.

Temeljem dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja policija sumnja da ovo nisu jedine žrtve, da ima još građana s područja Delnica i okolnih mjesta kojima je 50-godišnjak posuđivao novac, zbog čega pozivaju sve koji su oštećeni da se obrate PP Delnice na broj 051/439 710 ili na broj 192.

>> Kreditni uredi bez dozvola izbacili na ulicu 40.000 obitelji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije