NEOPRAVDANA POSKUPLJENJA

Je li ovaj podatak loš znak i predskazanje većih problema? Strani mediji se raspisali o Jadranu

17.07.2024.
u 06:29

Dr. Sanja Čižmar: Poskupljenja od 30-ak posto iz sezone u sezonu ne mogu se opravdati ekonomskim razlozima; Veljko Ostojić: Ove godine tržište će pokazati što su stvarne vrijednosti hrvatskog turizma. Neke lekcije ćemo morati naučiti

Ključne riječi

Komentara 69

MA
Maltese
11:55 17.07.2024.

solidnih apartmana na dobrim lokacijama može se naći po normalnim cijenama ako se čovjek samo malo potrudi jer broj ležajeva u ponudi je ogroman i iznajmljivači su toga svjesni i spuštaju cijene. pravi problem je vanpansionska ponuda i bezobrazno astronomsko pumpanje cijena u restoranima i kafićima na moru jer njihov broj ne raste i ne prati broj rasta ležajeva pa na sve veći broj gostiju ostaje isti broj ugostiteljske ponude koja to zlorabi i bogati se! mnogi ugostitelji na obali, pogotovo zapadna obala Istre rade svega 4-5 mjeseci godišnje i od toga žive ne samo oni nego i obitelji i njihovi radnici! Promet u tih 5 mjeseci po objektu ide i do 2 milijuna eura pa nakon svake sezone ti "vrijedni" ljudi kupe novi auto top klase i 1-2 stana....zbog tih i takvih smo došli na glas kao skupa destinacija jer po poštenoj cijeni ne možeš više nigdje ništa pojesti niti popiti!

DU
Deleted user
07:10 17.07.2024.

Ionako je previše gužve. Tako da ovo nije loša vijest

JO
jozakontra
07:40 17.07.2024.

veljko ostojic je sitni kriminalac, sagradio hotel na poljoprivrednom zemljistu pa ga brze bolje prenamjenio preko noci. cijene su i preniske obzirom koliko je auta na cestama, to je apsolutno nedopustivo da imamo svaki dan nadesetke prometnih nesreca o kojima je zabranjeno izvjestavat jer - TURIZAM, sveta krava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije